DoubleTree by Hilton Antalya-Kemer

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • DoubleTree by Hilton Antalya-Kemer
  • 55 slika
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Centar grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel DoubleTree By Hilton Hotel ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) uslugu. Hotel poseduje glavni restoran i 4 A'la carte restorana i razne Eat mobile i Street food koncepte. Glavni restoran na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje za doručak, kasniji doručak, ručak i večeru. Eat mobile i Street food concept- ova uslug

Hotel DoubleTree by Hilton Antalya-Kemer

Hotel DoubleTree By Hilton Hotel ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) uslugu. Hotel poseduje glavni restoran i 4 A'la carte restorana i razne Eat mobile i Street food koncepte. Glavni restoran na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje za doručak, kasniji doručak, ručak i večeru. Eat mobile i Street food concept- ova usluga je moguća 4 sata u toku dana i na taj način gosti mogu da podele svoj ručak i da imaju brzu snack užinu različitih kuhinja (veganska,meksička, kineska,ruska, turska, italijanska hrana). Večera - glavni restoran na bazi otvorenog bufea (samoposluživanje) ili A'la carte večera uz doplatu u Arabijskom, Iitalijanskom Azijskom ili BBQ restoranu. Sva bezalkoholna pića, domaća alkoholna i uvozna alkoholna pića, sveži voćni sokovi za doručak, sladoled, energetska pića. Hotelska šljunkovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj DoubleTree Hilton hotela 5*:

Hotel DoubleTree Hilton 5* se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 50km od od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel DoubleTree Hilton 5* ima ukupno 324 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe (32 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2 osobe),
  • October fest soba (34 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, lični pivski set - mini bar, max 2 osobe),
  • Deluxe sobe (33 m2, 1 spavaća soba, jedno kupatilo, max.3 osoba),
  • Family duplex sobe (55 m2, duplex na prvom spartu soba sa francuskim ležajem i kupatilom, na drugom spratu dva odvojena kreveta i kupatilo, max 4 +1 osoba),
  • Deluxe corner sobe (59 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, deo za sedenje,kupatilo sa đakuzijem, veliki balkon,max 2+1 osoba)
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve sobe u hotelu DoubleTree Hilton 5* imaju: terasu/balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu (koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika), direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, osvežavajuća pića i pivo koji se dopunjuju svakodnevno), set za kafu/čaj sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno). Hotel DoubleTree Hilton 5* poseduje glavni restoran i 4 A'la carte restorana i razne Eat mobile i Street food koncepte. Glavni restoran na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje za doručak, kasniji doručak, ručak i večeru. Eat mobile i Street food concept- ova usluga je moguća 4 sata u toku dana i na taj način gosti mogu da podele svoj ručak i da imaju brzu snack užinu različitih kuhinja (veganska,meksička, kineska,ruska, turska, italijanska hrana). Večera - glavni restoran na bazi otvorenog bufea (samoposluživanje) ili A'la carte večera uz doplatu u Arabijskom, Iitalijanskom Azijskom ili BBQ restoranu. Sva bezalkoholna pića, domaća alkoholna i uvozna alkoholna pića, sveži voćni sokovi za doručak, sladoled, energetska pića.

Uz doplatu flaširana pića, luksuzna uvozna pića, specijalna vina i šampanjac, nargila i A'la carte restorani.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, A'la carte restorani Mobile i Street food snak bar, barovi u okviru hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela DoubleTree Hilton 5*: šoping centar, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, doktor, usluga čuvanja dece,telefon, fax, internet kutak i komjuterske igrice.

Plaža:‚

Hotelska šljunkovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu hotela DoubleTree Hilton 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen ( delom otvoren tokom leta ) za odrasle i decu, 2 tobogana, fitnes centar, sauna,tursko kupatilo,parno kupatilo, đakuzi, teniski teren, odbojka na plaži, košarka,stoni tenis zabavni program u toku dana, takmičenja pored bazena i na plaži, sportske aktivnosti, bioskop, šou programi u večernjim satima, mini klub Teddy & Bunny za decu od 4-12 godina mini disko, mini bioskop.

Posebno se plaća prema pravilima hotela DoubleTree Hilton 5*: osvetljenje za teniski teren, teniska oprema,kuglanje, bilijar, kompjuterske igre, masaža, Spa centar, salon lepote, vodeni sportovi, ronjenje.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije