Fame Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Fame Hotel
 • 14 slika
 • Naša preporuka
 • Povoljno
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža

Hotel Fame Hotel ★★★- Kemer, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru. Nudi All inclusive ( sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak,ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h . Hotelska plaža je udaljena oko 175 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Položaj Fame Hotel hotela: Fame Hotel 3* nalazi se u centru Kemera . Udalje

Hotel Fame Hotel

Hotel Fame Hotel ★★★- Kemer, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru. Nudi All inclusive ( sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak,ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h . Hotelska plaža je udaljena oko 175 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

 

 

 

 

Položaj Fame Hotel hotela:

Fame Hotel 3* nalazi se u centru Kemera. Udaljen je 50km od aerodroma u Antaliji. Od hotela Fame beach 4* je udaljen 175 m.

Smeštaj:

Fame Hotel 3* ima ukupno 108 smeštajnih jedinica. 

Standardne soba (15-39 m 2spavaća soba, kupatilo, max.2+2 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda) SAT TV, laminat, sef ( uz doplatu).

Usluga:

All inclusive ( sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, ručak,popodnevni čaj i kafa kod bazena, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h

AI koncept hotela Fame 3* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića,sva pića u diskoteci, svu hranu i pića posle 23.00h. Gosti hotela Fame hotel koriste restoran hotela Fame beach 4*

Sadržaj:

Glavni restoran u hotelu Fame Beach, bar pored bazena u oba hotela.  Wi-Fi internet besplatno u lobiju.

Posebno se doplaćuje prema pravilima hotela: lekar, pranje veša, čuvanje dece, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, renta car.

Plaža hotela Fame Hotel 3*:

Hotelska plaža je udaljena oko 175 m od hotela Fame 3*.Gosti oba hotela (Fame hotel i Fame beach) koriste istu plažu. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Fame Hotel 3*: sportovi na vodi i bilijar.

Napomena:

RENOVIRAN: 2021/2022

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Lokacije