Fame Residence Kemer & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Fame Residence Kemer & Spa
  • 28 slika
  • Naša preporuka
  • Najbolja kupovina
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Centar grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Fame Residence Kemer & SPA ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak,kasni doručak, ručak, popodnevne kolače,čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određenim terminima. Užina na plaži . Hotelska privatna plaža je ispred

Hotel Fame Residence Kemer & Spa

Hotel Fame Residence Kemer & SPA ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak,kasni doručak, ručak, popodnevne kolače,čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određenim terminima. Užina na plaži . Hotelska privatna plaža je ispred hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

FAME STYLE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & FAME STYLE ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Fame Residence Kemer & SPA hotela:

Hotel Fame Residence Kemer & SPA 5* nalazi se u centru Kemera, 50 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 246 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe (22-25 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osoba),
  • Family sobe (35 m2, veća spavaća soba, kupatilo, max 4 osoba).
  • Family superior sobe (dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, max 4 osobe)

Većina soba ima terasu/balkon,pogled na more, planinu ili vrt, kupatilo sa tuš kabinom, fenom, centralnom klimom koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića), sef , set za kuvanje čaja i kafe, laminat, SAT TV i muzički kanali. (Neke sobe su sa francuskim balkonom).

Usluga:

Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak,kasni doručak, ručak, popodnevne kolače,čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određenim terminima. Užina na plaži (9.30-17.30).

Fame style AI koncept hotela Fame Residence Kemer & SPA 5* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sva pića u disko baru, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu, svu hranu i pića posle 24.00h (izuzev kasne noćne supe), sobnu uslugu A'la Carte meni.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, A'la Carte restorani (turski, italijanski,riblji), lobi bar, bar pored bazena

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fame Residence Kemer & SPA 5*: usluga lekara i medicinske sestre, pranje veša, čuvanje dece, šoping centar, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igre, rent-a-car. Internet je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Fame Residence Kemer & SPA 5*:

Hotelska privatna plaža je ispred hotela Fame Residence Kemer & SPA 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji otvoreni bazen, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fame Residence Kemer & SPA 5*: masaža, SPA i wellness centar ,kuglanje, igraonica, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije