Fun & Sun Club Saphire

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Fun & Sun Club Saphire
  • 34 slika
  • SPA & Wellness
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Šljunkovita plaža
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Fun & Sun Club Saphir ★★★★★- Tekirova, Kemer, Turska se nalazi u regiji Tekirova. Udaljen je 17 km od Kemera i 70km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pić

Hotel Fun & Sun Club Saphire

Hotel Fun & Sun Club Saphir ★★★★★- Tekirova, Kemer, Turska se nalazi u regiji Tekirova. Udaljen je 17 km od Kemera i 70km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, bar na plaži od 10:00h do 16:0h sa bezalkoholnim pićima i pivom, sladoled popodne.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Fun & Sun Club Saphir hotela:

Hotel Fun & Sun Club Saphir 5* se nalazi u regiji Tekirova. Udaljen je 17 km od Kemera i 70km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Fun & Sun Club Saphir 5* ima 214 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i 62 soba u anexu:

Standardne sobe (23 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom, kupatilo, max 2+1 osoba),

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića pri dolasku), sef ,keramički pod ili tepih, SAT TV i muzičke kanale, balkon. sobe mogu biti u glavnoj zgradi ili u anex zgradi.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, bar na plaži od 10:00h do 16:0h sa bezalkoholnim pićima i pivom, sladoled popodne.

AI koncept hotela Fun & Sun Club Saphir 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, tursku kafu, energetska pića, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred, sobnu uslug

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, poslastičarnica, A'la Carte restorani (turski i riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Club Saphir 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, Wi FI uz doplatu.

Plaža hotela Fun & Sun Club Saphir 5*:

Hotelska privatna šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju u hotelu Fun & Sun Club Saphir 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, 3 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, teniski teren, zabavni program tokom dana i uveče, takmičenja pored bazena i na plaži, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Club Saphir 5*: osvetljenje za teniski teren, sportovi na vodi, Spa & Wellness centar, bilijar.

Napomena:

Hotel zadržava pravo promenu koncepta bez prethodnog.

www.larissahotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije