Fun & Sun Comfort Beach Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Fun & Sun Comfort Beach Resort
 • 32 slika
 • Okružen zelenilom
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Fun & Sun Comfort Beach Resort ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra all inclusive usluga (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine u toku dana, kolači posle podne, večeru, kasnu užinu, sva domaća I neka inostrana alkoholna I bezalkoholna pića, sladoled u određeno doba d

Hotel Fun & Sun Comfort Beach Resort

Hotel Fun & Sun Comfort Beach Resort ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra all inclusive usluga (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine u toku dana, kolači posle podne, večeru, kasnu užinu, sva domaća I neka inostrana alkoholna I bezalkoholna pića, sladoled u određeno doba dana, sveže ceđeni sok tokom doručka, A'la carte Restorane uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka u jednom od njih, Bar na plaži 10-18h. Hotelska plaža je šljunkovita, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne doplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Fun & Sun Comfort Beach 5* resorta:

Hotel Fun & Sun Comfort Beach 5* se nalazi u regiji Goynuk 6km od Kemera, 45km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Fun & Sun Comfort Beach 5*raspoređenih u glavnoj zgradi i Garden delu je 328 .

 • Hotelska standardna soba (22-23m2, nalazi se u glavnoj zgradi , spavaća soba sa francuskim ležajem i jednim pomoćnim ležajem, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Porodične sobe (22-35m2, nalaze se u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedna sa francuskim ležajem, druga sa single krevetom i sofom, kupatilo, max 4 osobe),
 • Corner sobe (22-35m2, nalaze se u glavnoj zgradi, jedna velika spavaća soba sa francuskim ležajem, single ležajem i sofom, kupatilo, max 4 osobe),
 • Garden standardne sobe (20-23m2, u garden delu, spavaća soba sa francuskim ležajem, jednim single ležajem i pomoćnim ležajem, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Garden porodične sobe (22-35m2, dve odvojene spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa dva single ležaja ili sofom, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tušem, fen, bademantil i papuče, centralnu klimu koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih ili laminat, mini bar (voda i bezalkoholna pića samo po dolasku) sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive usluga (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine u toku dana, kolači posle podne, večeru, kasnu užinu, sva domaća i neka inostrana alkoholna I bezalkoholna pića, sladoled u određeno doba dana, sveže ceđeni sok tokom doručka, A'la carte Restorane uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka u jednom od njih, Bar na plaži 10-18h.

Ultra All inclusive koncept hotela Fun & Sun Comfort Beach 5* ne uključuje: premium uvozna pića, piće koje nije na meni listi, specijalna vina, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu.

Sadržaji:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte Restorane - Turski i Riblji restoran, bar kod bazena, Disko bar, bar na plaži, coffe shop, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Comfort Beach 5: usluga lekara , čuvanje dece, servis za pranje i peglanje veša , telefon , faks, internet kutak, prodavnice, kompijuterske igre, frizer, rent a car. Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama, sobama i lobiju.

Plaža hotela Fun & Sun Comfort Beach 5:

Hotelska plaža je šljunkovita, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne doplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, igre na bazenu, odbojka na plaži, teniski tereni, stoni tenis, gimnastika.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Comfort Beach 5: vodeni sportovi, Spa & Wellness centar, osvetljenje za teniske terene i oprema za tenis. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i na bazenu, specijalni programi i zabavni programi profesionalnog tima u toku večeri. Mini klub za decu od 4-12godina sa programima u toku dana i večeri.

Napomena:

Hotel Fun & Sun Comfort Beach 5 renoviran je 2018. godine.

Više informacija o hotelu možete videti na: www.comfortbeachresort.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije