Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort
 • 68 slika

Hotel Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra all inclusive usluga (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, piće dobrodošlice, 24h hrana i piće na različitim mestima u hotelu, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine, čaj, kafa, kolači, užinu, ponoćne užine, sva domaća i standar

Hotel Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

Hotel Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra all inclusive usluga (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, piće dobrodošlice, 24h hrana i piće na različitim mestima u hotelu, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine, čaj, kafa, kolači, užinu, ponoćne užine, sva domaća i standardna inostrana alkoholna pića (viski, vodka, martini samo u lobiju) i bezalkoholna pića, sladoled u određeno doba dana, A'la carte Restorane uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, sa ležaljkama, suncobrana i peškirima za plažu koji se ne doplaćuju.
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET & UAI CONCEPT - EN

Položaj Fun & Sun Miarosa Ghazal 5* resorta:

Hotel Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort 5* se nalazi u regiji Goynuk 2km od Kemera, 46km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 348.

 • Standardna sobe (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ležaj + krevet na rasklapanje, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Standardne sobe sa krevetom na sprat (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na sprat za decu, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family suite (38m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, max 4+1 osoba),
 • Deluxe suite (38m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, max 4 osobe),
 • 4 sobe za osobe sa invaliditetom.

Sve sobe u hotelu Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort 5* imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen, centralnu klimu koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića samo po dolasku, a voda se dopunjuje svakoga dana), ketler, set za kafu i čaj, sef, tepih, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive usluga (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, piće dobrodošlice, 24h hrana i piće na različitim mestima u hotelu, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine, čaj, kafa, kolači, užinu, ponoćne užine, sva domaća i standardna inostrana alkoholna pića (viski, vodka, martini samo u lobiju) i bezalkoholna pića, sladoled u određeno doba dana, A'la carte Restorane uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka.

Ultra All inclusive koncept hotela Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort 5* ne uključuje: ostala uvozna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, sveže voćne sokove, energetska pića, sobnu usugu, nargilu.

Sadržaji:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la Carte Restorane – Turski , Italijanski i Riblji restoran, snek bar na plaži, vitamin i lobi bar, Diskoteka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, servis za pranje i peglanje veša , telefon , faks, internet cafe, prodavnice, kompijuterske igre, frizer. Wi-Fi (manje brzine) u celom hotelu je besplatan.

Plaža hotela Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort 5*:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, sa ležaljkama, suncobrana i peškirima za plažu koji se ne doplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, igre na bazenu, odbojka na plaži, teniski tereni, stoni tenis, košarka, mini fudbal.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort 5*: vodeni sportovi, masaže, salon lepote i Spa centar, osvetljenje za teniske terene, škola ronjenja.

Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i na bazenu, zabavni program u toku večeri, žurke na plaži. Toucan dečiji klub za decu od 4-14godina, po starosnim grupama, program u toku dana i mini disko uveče.

Napomena:

Hotel Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort 5* je renoviran 2015. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije