Golden Lotus

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Golden Lotus
 • 35 slika

Hotel Golden Lotus ★★★★ - Kemer, Antalija, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači, čaj i kafa, večeru, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h. Hotel se nalazi na šljunkovito-kamenitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu se ne

Hotel Golden Lotus

Hotel Golden Lotus ★★★★ - Kemer, Antalija, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači, čaj i kafa, večeru, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h. Hotel se nalazi na šljunkovito-kamenitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Golden Lotus 4* hotela:

Golden Lotus 4* hotel se u centru Kemera, 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Golden Lotus 4* ima ukupno 130 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (18-25 m2 jedna spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba)
    

Svaka smeštajna jednica hotela Golden Lotus 4* ima kupatilo sa tušem ili kadom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku), sef (uz doplatu) laminat, SAT TV i muzički kanali. Neke sobe imaju pogled na atrijum hotela.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači, čaj i kafa, večeru, Snack bar od 10:00h - 16:30h, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h.

Al koncept hotela Golden Lotus 4* ne uključuje: sva uvozna pića,sveže voćne sokove, flaširana pića, uslugu u sobi,beach bar od 08.00 - 18.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea (samoposluživanje), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, prodavnice, telefon, fax, rent a car. Wi-Fi internet (sporog protoka) u javnim prostorijama hotela je besplatan.

Plaža:

Hotel Golden Lotus 4* se nalazi na šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu se ne naplaćuju, na doku se ležaljke i suncobrani naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen i zatvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis, fitnes,tursko kupatilo, sauna,parno kupatilo.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Golden Lotus 4*: vodeni sportovi, masaže, bilijar.

NAPOMENA: TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO PRILAGOĐAVANJA NEKIH USLUGA I SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 - Turska regija Antalija - Destinacija Kemer

Hoteli Kemer - Antalija - Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije