Corendon Playa Kemer

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Corendon Playa Kemer
  • 72 slika
  • Okružen zelenilom
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Corendon Playa Kemer ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je oko 10km od centra Kemera i oko 40 km od aerodroma u Antaliji. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno)-24 h usluge hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina, rani doručak, domaća i standardna

Hotel Corendon Playa Kemer

Hotel Corendon Playa Kemer ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je oko 10km od centra Kemera i oko 40 km od aerodroma u Antaliji. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno)-24 h usluge hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina, rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10-24h, sladoled u određenim satima, dijetetski, vegetarijanski i dečji bufe u glavnom restoranu za vreme ručka i večere, 24 h usluge hrane i pića u okviru koncepta UAI u Food Court restoranu,, sveže cedjeni sok samo za doručak, pića u doskoteci do 02h..

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Corendon Playa Kemer hotela:

Hotel se nalazi se u regiji Beldibi. Udaljen je oko 10km od centra Kemera i oko 40 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 360 smeštajnih jedinica raspoređenih u dva bloka i anex zgradi (bez lifta) :

  • Standardne sobe (24 - 27 m2, 1 spavaća soba i 1 kupatilo, sa terasom/balkonom max 2+1 osoba),
  • Superior sobe ( 30m2, locirane u anex zgradi, jedna spavaća soba sa Francuskim ležajem+ jedan odvojen krevet +jedna sofa, kupatilo, balkon, max 3+1 ).
  • Family sobe (32-40 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4 osoba,sve sobe u anex zgradi , sa francuskim balkonom, max 4 osobe )
  • Hotel poseduje i 3 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bademantil , papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda, pivo  i sokovi,  dopunjuje se svakodnevno), kapsule za kafe mašinu i set sa kolačićima se dopunjuje svaka dva dana, sef , SAT TV i muzički kanali, WI-FI, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno)-24 h usluge hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina, rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10-24h, sladoled , dijetetski, vegetarijanski i dečji bufe u glavnom restoranu za vreme ručka i večere, 24 h usluge hrane i pića u okviru koncepta UAI u Food Court restoranu,, sveže cedjeni sok samo za doručak,  pića u doskoteci do 02h..

UAI koncept hotela  ne uključuje: uvozna i premium pića, specijalna vina, flaširana pića, energetska pića, sveže voćne sokove, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i doplatu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, Fine Dinning A'la Carte restoran - Bona Fides - (internacionalna kuhinja),Pier A la Carte restoran ( morski plodovi ), lobi bar, barovi pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela : usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, rent-a-car, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igre. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Corendon Playa Kemer 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit. Paviljoni na plaži uz rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tri tobogana,  tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program, takmičenja tokom dana, večernji show program, mini klub za decu od 4-12 godina, uz različite programe tokom dana i uveče, mini disko, dečje igralište.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela : sportovi na vodi, masaža, SPA i Welness centar, bilijar, škola ronjenja.

Napomena:

Renoviran 2019 (sobe i javne površine) i 2021 (plaža, dok, kabana, A la Carte restorani)

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije