Grand Ring Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Grand Ring Hotel
  • 31 slika
  • SPA & Wellness
  • Akva park
  • Animacija
  • Povoljno
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Šljunkovita plaža
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitness

Hotel Grand Ring ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa i čaj, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10.00h - 02.00h), sladoled u određenom terminu, bar na plaži od 10.00h do 18.00h. Hotelska privatn

Hotel Grand Ring Hotel

Hotel Grand Ring ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa i čaj, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10.00h - 02.00h), sladoled u određenom terminu, bar na plaži od 10.00h do 18.00h. Hotelska privatna šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Smešten na samo petnaestak minuta vožnje od popularnog primorskog letovališta Kemer i manje od sat vremena od užurbane Antalije, ovaj moderan hotel u odmaralištu iza sebe prate planine Taurus prekrivene borovima i tirkizno plavo Sredozemno more. Plaža je udaljena samo nekoliko minuta hoda, a hotel nudi širok spektar sadržaja i usluga za spektakularno iskustvo odmora. Gosti mogu da večeraju tursku ili internacionalnu kuhinju u restoranu, da se opuste u spa centru sa fitnes centrom, turskim kupatilom, dve saune i parnim kupatilom ili jednostavno izležavaju na suncu pored jednog od dva velika otvorena bazena uz piće iz bazena. bar dok se deca igraju na toboganima. Igraonica pored video igrica nudi kuglanje, bilijar i stoni tenis, a hotel ima i sopstveni zabavni program za decu i odrasle.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

Grand Ring Hotel 5* se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji i 10 km od Kemera.

Smeštaj:

Hotel Grand Ring 5* ima ukupno 326 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe (28 m2, max 2+1 osoba, neke sobe primaju 2+2 osoba i imaju krevete na sprat),
  • Family sobe (38 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+ singl ležaj+pomoćni krevet,1 kupatilo, max 2+2 osoba).
  • Anex standardna soba (18m2 , 1 spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe. Ove sobe su samo za odrasle i najbliže su plaži)

Svaka soba hotela Grand Ring 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, tepih, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef , SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa i čaj, kasna noćna užina do 02:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10.00h - 02.00h), sladoled u određenom terminu, bar na plaži od 10.00h do 17.00h.

AI koncept hotela Grand Ring 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, sva pića nakon 02.00h, pića u A la carte restorani sa rezervacijom unapred i doplatom, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a,A la Carte restorani - Meksička kuhinja i Morska kuhinja, lobi bar, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Ring 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, rent-a-car,  frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, kompjuterske igre. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju (peškiri - uz depozit).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, zabavni programi, takmičenja tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 04-12 godina sa igralištem besplatno.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Ring 5*: sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

 Hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave.

 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije