Karmir Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Karmir Resort & Spa
 • 55 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Karmir Resort & SPA ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni snek (užina), kafa i čaj, kasni noćni snek, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna

Hotel Karmir Resort & Spa

Hotel Karmir Resort & SPA ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni snek (užina), kafa i čaj, kasni noćni snek, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđen sok od pomorandže uz doručak. Bar na plaži od 10-18h. Hotelska privatna peščana i šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m od hotela od kojeg je deli put. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Karmir Resort 5* hotela:

Hotel Karmir Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je oko 8 km od Kemera i oko 40 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Karmir Resort & Spa 5* ima ukupno 297 smeštajnih jedinica razmeštene u tri bloka:

 • Standardne sobe (23 m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva single kreveta +sofa, jedno kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family soba (34 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe),
 • Junior suit (40 m2, jedna spavaća soba sa delom za sedenje, 1 kupatilo, veliki balkon, max 2+1 dete),
 • King suit (51 m2, jedna veća soba sa delom za sedenje, max. 2 osobe),
 • Karmir suit (63 m2, velika soba sa delom za sedenje, 1 kupatilo, max 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Karmir Resort & Spa 5* ima: kupatilo sa kadom / tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, laminat, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda prilikom dolaska), sef, SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni snek (užina), kafa i čaj, kasni noćni snek, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđen sok od pomorandže uz doručak. Bar na plaži od 10-18h.

UAl inclusive koncept hotela Karmir Resort & Spa 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, specijalna vina, flaširana vina, sveže ceđene voćne sokove, A'la Carte restoran uz rezervaciju i doplatu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea (švedski sto), A'la Carte restoran: Amethyst - italijanska kuhinja, Rubi - turska kuhinja, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, turski kafe, disko bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Karmir Resort & Spa 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, rent-a-car, frizer, šoping centar, telefon, faks, internet i kompjuterske igre. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna peščana i šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m od hotela Karmir Resort & Spa 5* od kojeg je deli put. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na bazenu se koriste uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren bazeni, dečji otvoreni bazen, tobogani, korišćenje fitnes centra, korišćenje turskog kupatila i saune, teniski tereni, stoni tenis. Zabavni program tokom dana, uveče šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Karmir Resort & Spa 5*: osvetljenje za teniske terene, masaža, bilijar, game soba, sportovi na vodi.

NAPOMENA: tokom trajanja pandemije COVID 19, hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije