Kemer Dream Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Kemer Dream Hotel
 • 21 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Kemer Dream ★★★★ - Kemer, Turska, smešten u centru Kemera, svega 300 metara od sopstvene plaže, nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedki sto) i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021. HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Kemer Dream Hotel nalazi se u centru Kemera

Hotel Kemer Dream Hotel

Hotel Kemer Dream ★★★★ - Kemer, Turska, smešten u centru Kemera, svega 300 metara od sopstvene plaže, nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedki sto) i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Kemer Dream Hotel nalazi se u centru Kemera i udaljen je 55 km od aerodroma Antalja.

Smeštaj:

Hotel Kemer Dream 4* ima ukupno 335 smestajnih jedinica.

 • Standardne sobe (19-21 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 dete),
 • Porodične sobe (35 m2, jedna velika soba, kupatilo, max 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo sa tuš kabinom (porodične sobe su sa kadom), fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (dodatno se plaća), sef (dodatno se plaća), SAT TV i muzički kanali.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedki sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (pivo, vodka, vino, džin, raki, sokovi, čaj, kafa, voda, mineralna voda) od 10:00 do 24:00h se ne naplaćuju.

AI koncept hotela Kemer Dream 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, energetska pića.

Sadržaj Kemer Dream hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) i lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kemer Dream 4*: doktor, usluga pranja veša, čuvanje dece, shoping centar, telefon, fax, internet, rent-a-car, kompjuterske igrice. Wi-Fi se doplaćuje.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je od hotela Kemer Dream 4* oko 300 metara. Suncobrani i ležaljke na plaži se ne naplaćuju. Peškiri za plažu dostupni uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, stoni tenis, mini klub za decu 4-12 godina, igralište za decu. Dodatno se plaćaju prema pravilima hotela Kemer Dream 4*: sportovi na vodi, masaže, bilijar.


www.kemerdreamhotel.net


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ i 5★ zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021. u hotelu Kemer Dream ★★★★.

Kemer cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije