Ulusoy Kemer Holiday Club

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Ulusoy Kemer Holiday Club
  • 44 slika
  • Naša preporuka
  • Okružen zelenilom
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Ulusoy Kemer Holiday Club HV1 ★★★★★- Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, kasna večernja užina, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h. Hotelska

Hotel Ulusoy Kemer Holiday Club

Hotel Ulusoy Kemer Holiday Club HV1 ★★★★★- Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, kasna večernja užina, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h. Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi (sporog protoka) je besplatan u celom hotelu. Ovo specijalno odmaralište u Antaliji, regiji Kemer, odlikuje se originalnom arhitekturom i nominovano je za nagradu Aga Kan. Predivan kompleks plaže predstavlja uspešnu adaptaciju starog zapadnoanadolskog turskog stila u modernu arhitekturu. Potpuno klimatizovan, objekat se sastoji od ukupno 465 soba. Sve sobe imaju sopstveni balkon ili terasu. Gosti mogu da uživaju u brojnim sadržajima za slobodno vreme u ovom objektu, uključujući otvoreni bazen sa snek barom pored bazena kako bi se obezbedilo prikladno osveženje. Različite vodene sportske aktivnosti dostupne su na obližnjoj plaži, kao i brojni sadržaji na licu mesta. Postoje zabavni programi za odrasle i decu.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Ulusoy Kemer Holiday Club hotela:

Hotel Kemer Holiday Club 5* se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je 7km od Kemera i 45km od aerodorma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Kemer Holiday Club 5* ima ukupno 465 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (18-22 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osobe),
  • Velika standardna soba (22-24 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Family soba (32 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, sa jednim ili dva kupatila, u drugoj sobi krevet na sprat za decu, max. 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice se nalaze u prelepom vrtu u trospratnim blokovima i imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktna telefonska linija, sef, mini bar, SAT TV i muzički kanali, keramičke pločice, balklon/terasa.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, kasna večernja užina,rani doručak, sladoled u odredjeno vreme, dečiji i dijetetski meni, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h.

UAI koncept hotela Ulusoy Kemer Holiday Club 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, sva flaširana pića, organizacije privatnih zabava.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena, bar na plaži, disko klub, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kemer Holiday Club 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja i peglanja veša, telefon, fax, internet, šoping, kompjuterske igrice, frizer, rent a car. Wi-Fi (sporog protoka) je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Ulusoy Kemer Holiday Club 5*:

Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Kemer Holiday Club 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, specijalni programi, večernji šou programi sa profesionalnim timom, mini klub za decu od 4 do 12 godina i junior klub za uzrast od 13 do 16 godina sa programima tokom dana, dečije igralište, mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kemer Holiday Club 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i oprema, Wellness centar, škola ronjenja, bilijar, game soba.

Napomena:

Hotel Kemer Holiday Club 5* je renoviran 2014. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije