Kimeros Park Holiday Village

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Kimeros Park Holiday Village
 • 143 slika
 • Naša preporuka
 • Okružen zelenilom
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kimeros Park Holiday Village HV1 ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je oko 6km od centra Kemera i 46km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu ultra all Inclusive (ultra sve uključeno) - piće i slatkiši dobrodošlice - 24h usluga hrane i pića - na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna

Hotel Kimeros Park Holiday Village

Hotel Kimeros Park Holiday Village HV1 ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je oko 6km od centra Kemera i 46km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu ultra all Inclusive (ultra sve uključeno) - piće i slatkiši dobrodošlice - 24h usluga hrane i pića - na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, čaj, kafa, ponoćna užina, rani doručak, sva lokalna alkoholna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, sveže ceđene sokove za doručak.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Kimeros Park Holiday Village hotela:

Kimeros Park Holiday Village se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je oko 6km od centra Kemera i 46km od aerodroma Antalija

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Kimeros Park Holiday Village 5* je 442 raspoređenih u trospratnim zgradama i dvospratnim nezavisnim bungalovima. Garden sobe su bliže moru:

 • Garden sobe (26 m2, locirane u dvospratnim bungalovima,1 spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom, kupatilo, max. 2+1+beba osoba),
 • Garden Suite sobe (31 m2, locirane u dvospratnim bungalovima, dnevna soba sa dve sofe, a u drugoj spavaćoj sobi je francuski ležaj, sobe su odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4 + beba osoba),
 • Kimeros standard sobe (26 m2, locirane u trospratnim zgradama,1 spavaća soba sa dva ležaja i krevetom na razvlacenje, kupatilo, max. 2+1+ beba osoba),
 • Kimeros Family sobe (33 m2, locirane u trospratnim zgradama,2 spavaće sobe odvojene vratima, jedna je sa francuskim ležajem, druga sa dva odvojena ležaja, 1 kupatilo, max. 4 + beba osoba).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, pločice, LED SAT TV sa muzičkim kanalima.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) - piće i slatkiši dobrodošlice - 24h usluga hrane i pića - na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, čaj, kafa, ponoćna užina, rani doručak, sva lokalna alkoholna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, sveže ceđene sokove za doručak.

Ultra All Inclusive koncept hotela Kimeros Park Holiday Village 5* ne obuhvata: specijalna uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđene sokove, energetska pića, sobnu uslugu, nargilu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran riblji, užina na plaži, vitaminski i lobi bar, disko klub.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Kimeros Park Holiday Village 5*: lekar, čuvanje dece, vešeraj, hemijsko čišćenje, prodavnice, telefon, fax, kompjuterske igrice, internet kafe, frizer. Wi-Fi internet (sporija brzina) bez doplate u zajedničkim prostorijama i sobama.

Plaža hotela Kimeros Park Holiday Village 5*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Paviljoni uz rezervaciju unapred se posebno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, zabava na plaži. Mini klub za decu uzrasta od 4-11 god, mini disko, igralište, mali luna park.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Kimeros Park Holiday Village 5*: sportovi na vodi, masaža, Thalasso & SPA centar, škola ronjenja.

Napomena:

Hotel Kimeros Park Holiday Village 5* je renoviran : opšta područja 2016. godine./ glavni restoran 2020.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije