Larissa Phaselis Princess Hotel

  • Larissa Phaselis Princess Hotel
  • 28 slika

Hotel Larissa Phaselis Princess Hotel ★★★★★ - Tekirova, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevnu užinu, ponoćnu užinu, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10h-24h, na plaži do 17h. Privatna hotel

Hotel Larissa Phaselis Princess Hotel

Hotel Larissa Phaselis Princess Hotel ★★★★★ - Tekirova, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevnu užinu, ponoćnu užinu, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10h-24h, na plaži do 17h. Privatna hotelska peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

Položaj Larissa Phaselis Princess 5* hotela:

Larissa Phaselis Princess Hotel 5* se nalazi u regiji Tekirova. Udaljen je 17 km od centra Kemera i 73 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Larissa Phaselis Princess 5* poseduje 385 smeštajnih jedinica podeljenih u dva bloka. Standard sobe (20-22 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom /tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno ), sef , SAT TV i muzičke kanale, terasu/balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevnu užinu, ponoćnu užinu, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10h-24h, na plaži do 17h.

All Inclusive koncept hotela Larissa Phaselis Princess 5* ne obuhvata: uvozna pića koje nisu u meniju All Incluive koncepta, specijalna uvozna pića, sva flaširana pića, A'la Carte restorane sa rezervacijom unapred, specijalna vina, sveže voćne sokove, energetska pića, nargilu, sobnu uslugu,sladoled i pića u diskoteci.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (turski, italijanski, riblji), bar, snek bar pored bazena, bar na plaži, lobi bar, disko bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Larissa Phaselis Princess 5*: lekar, prodavnice, frizer, vešeraj i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, kozmetički salon, rent a car, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje (sporija brzina).

Plaža:

Privatna hotelska peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Larissa Phaselis Princess 5*. Privatni paviljoni uz rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni  bazeni, dečiji bazen, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, mini fudbal i odbojka na pesku.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, SPA i Wellness, osvetljenje za teniske terene, bilijar, kompjuterske igre, škola ronjenja. Zabavni programi, takmičenja, večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god, igralište, mini disko u večernjim satima.

NAPOMENA:  TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA ODREĐENE SADRŽAJE I USLUGE,BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije