Magic Sun Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Magic Sun Hotel
  • 13 slika
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Magic Sun Hotel ★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je oko 12 km od centra Kemera i oko 45 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:0

Hotel Magic Sun Hotel

Hotel Magic Sun Hotel ★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je oko 12 km od centra Kemera i oko 45 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Magic Sun Hotel hotela:

Magic Sun hotel se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je oko 12 km od centra Kemera i oko 45 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Magic Sun ima ukupno 198 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi.

Sve sobe su standardne (27 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba) i imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, parket, neke sobe su bez balkona.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h.

AI koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, flaširana i pića u limenci, sladoled, pića u disco klubu, svu hranu i pića nakon 22:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, barovi pored bazena i na plaži, disco bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, frizer, šoping centar. Wi Fi interenet uz doplatu, samo kod lobija bez doplate .

Plaža hotela Magic Sun Hotel 4*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 300 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, večernji programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaćaju: sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.magicsunhotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije