Malibu Resort Boutique Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Malibu Resort Boutique Hotel
 • 58 slika
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža

Hotel Malibu Resort - Boutique- Kiris, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Kiris, na 7 km od centra Kemera i 70 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22:00h. FACT SHEET - EN Položaj Malibu Re

Hotel Malibu Resort Boutique Hotel

Hotel Malibu Resort - Boutique- Kiris, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Kiris, na 7 km od centra Kemera i 70 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22:00h.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Malibu Resort hotela:

Hotel se nalazi u regiji Kiris, na 5 km od centra Kemera i 70 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 95 raspoređenih u dve glavne zgrade.

Standardne sobe (18-26m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osoba)

Svaka smeštajna jedinica hotela Malibu Resort poseduje: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda pri dolasku ), sef , SATTV sa muzičkim kanalima, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22:00h.( pivo, vodta, vino, gin )

All inclusive hotela Malibu Resort ne uključuje: sva uvozna pića, flašira pića, sveže ceđene voćne sokove, energetska pića, hranu i piće nakon 22:00 h, hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, lobi bar i bar kod bazena.

Posebno se doplaćuju: usluge doktora na zahtev, telefon, fax, kompjuterske igrice. WI-FI internet je bez doplate u lobiju hotela

Plaža hotela Malibu Resort:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža se nalazi na 500m od hotela. Suncobrani i ležaljke su bez doplate. Peškiri za plažu  za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, stoni tenis, gimnastika, odbojka na plaži, lagana animacija preko dana i večeri pored bazena. Mini klub za decu od 4-12 god, igralište, mini bioskop, mini diskoteka uveče

Sportovi na vodi su uz doplatu.

Napomena:

Hotel zadržava pravo na promene pojedinih usluga, bez prethodnog obaveštavanja

www.maliburesorthotel.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Noćni klub
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije