Marvida Hotel Akman Park

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Marvida Hotel Akman Park
  • 18 slika
  • Okružen zelenilom
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža
  • Na plaži

Hotel Marvida Akman Park ★★★★- Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 22:30h). Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Položaj M

Hotel Marvida Hotel Akman Park

Hotel Marvida Akman Park ★★★★- Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 22:30h). Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

 

 

Položaj Marvida Akman Park hotela:

Hotel Marvida Akman Park hotel 4* se nalazi u regiji Camyuva. Hotel je udaljen oko 3 km od centra Kemera i oko 55 km od aerodroma u Antaliji .

Smeštaj:

Hotel Marvida Akman Park 4* ima ukupno 140 smeštajnih jedinica koje se nalaze u trospratnim bungalovima. Sve sobe su standardne (jedna soba, kupatilo, max 2+1 osoba) i imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 22:30h

AlI inclusive koncept hotela Marvida Akman Park  4* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana i pića u limenci, sladoled, tursku kafu, A'la Carte restoran, sva pića u disko klubu, svu hranu i piće nakon 22:30h.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaćaju po pravilima hotela Otium Club Akman t 4*: usluga lekara, vešeraj, telefon, fax, internet i kompjuterske igre.Wi-fi uz doplatu.

Plaža hotela :

Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju..

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na pesku, stoni tenis.

Posebno se plaćaju po pravilima hotela Otium Club Akman  Resort 4*: sportovi na vodi, masaža, bilijar. Zabavni programi tokom dana i večeri. Mini klub za decu.

Napomena:

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE SADRŽAJE I USLUGE BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije