Otium Club Akman Beach Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Otium Club Akman Beach Resort
 • 18 slika
 • Okružen zelenilom
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži

Hotel Otium Club Akman Beach Resort ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska (ex. Larissa Akman hotel) je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 22:30h). Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i s

Hotel Otium Club Akman Beach Resort

Hotel Otium Club Akman Beach Resort ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska (ex. Larissa Akman hotel) je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 22:30h). Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Otium Club Akman Beach Resort 4* hotela:

Hotel Otium Club Akman Beach Resort 4* se nalazi u regiji Camyuva. Hotel je udaljen oko 3 km od centra Kemera i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Otium Club Akman Beach Resort 4* ima ukupno 140 smeštajnih jedinica koje se nalaze u dvospratnim bungalovima. Sve sobe su standardne (jedna soba, kupatilo, max 2+1 osoba) i imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 22:30h).

AlI inclusive koncept hotela Otium Club Akman Beach Resort 4* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana i pića u limenci, sladoled, tursku kafu, A'la Carte restoran, sva pića u disko klubu, svu hranu i piće nakon 22:30h.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaćaju po pravilima hotela Otium Club Akman Beach Resort 4*: usluga lekara, vešeraj, telefon, fax, internet i kompjuterske igre.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju u hotelu Otium Club Akman Beach Resort 4*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na pesku, stoni tenis.

Posebno se plaćaju po pravilima hotela Otium Club Akman Beach Resort 4*: sportovi na vodi, masaža, bilijar. Zabavni programi tokom dana i večeri. Mini klub za decu.

NAPOMENA: TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE SADRŽAJE I USLUGE BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije