Larissa Art Beach Hotel

  • Larissa Art Beach Hotel
  • 31 slika

Perre Art Hotel Resort & Spa ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska je savršeni izbor za odmor u Kemeru. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevne užine, čaj, kafa, kolači, ponoćne užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00 h, sladoled u odredjenim terminima,

Hotel Larissa Art Beach Hotel

Perre Art Hotel Resort & Spa ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska je savršeni izbor za odmor u Kemeru. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevne užine, čaj, kafa, kolači, ponoćne užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00 h, sladoled u odredjenim terminima, užina i bar na plaži od 10.00-16.00 h. Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji su besplatni.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Perre Art Hotel Resort & Spa hotela:

Hotel Perre Art Resort 5* se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je 6km od centra Kemera i 46km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Perre Art Resort 5* raspolaže sa 391 smeštajnom jedinicom, raspoređenih u glavnoj zgradi i 14 baštenskih blokova.

  • Standard sobe (23 m2, nalaze se u glavnoj zgradi,spavaća soba, kupatilo, neke sobe mogu biti bez balkona, max 2+1 osoba).
  • Large sobe (29 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, jedna veća spavaća soba, kupatilo, neke sobe mogu biti bez balkona,max 2+2 osoba)
  • Garden sobe (nalaze se u baštenskom delu, na prizemlju su površine od 18 m2, ili 23 m2 ako su na prvom spratu, spavaća soba, kupatilo,max 2+1 osoba) 
  • Suit sobe (38 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, max 4 osoba)

Sve sobe imaju kupatilo sa  tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenski uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda se  dopunjuje svaki dan), sef (uz doplatu), laminat u glavnoj zgradi i keramičke pločice u baštanskom delu soba, LED SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevne užine, čaj, kafa, kolači, ponoćne užine, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00 h, sladoled u odredjenim terminima, A'la Carte restorane jednom tokom boravka i rezervacijom unapred užina i bar na plaži od 10.00-16.00 h.

Ultra all inclusive koncept hotela Larissa Art Beach 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi, premijum pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže cedjene voćne sokove, energetska pića, sobnu uslugu, nargilu, ,sva pića osim čaja,kafe i vode nakon 24h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani - turski, užine na plaži, bar na bazenu, lobi bar, disko klub.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Perre Art Resort 5*: usluge lekara, usluge čuvanja dece, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, šoping, telefon, fax, kompjuterske igrice i internet kafe, frizer. Wi-Fi sporog protoka u lobiju je besplatan.

Plaža hotela Perre Art Hotel Resort & Spa 5*:

Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji su besplatni. Privatni paviljoni su uz doplatu i uz rezervaciju unapred.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski teren, stoni tenis, mini fudbal, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, šou programi uveče, mini klub za decu od 4 do 11 godina, igralište i mini disko uveče.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela : sportovi na vodi, masaža, salon lepote, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, bilijar i igraonica.

Napomena:

Hotel Perre Art Resort 5* je renoviran 2020/21. godine.

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA ODREĐENE SADRŽAJE I USLUGE,BEZ PRETHODNE NAJAVE. 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije