Queens Park Goynuk Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Queens Park Goynuk Hotel
  • 40 slika
  • Okružen zelenilom
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Queens Park Goynuk ★★★★★- Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, ponoćni bufe, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska plaža je šljunkovita sa sunc

Hotel Queens Park Goynuk Hotel

Hotel Queens Park Goynuk ★★★★★- Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, ponoćni bufe, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska plaža je šljunkovita sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Queens Park Goynuk hotela:

Queen's Park Resort Goynuk se nalazi u regiji Göynük. Udaljen je 6 km od Kemera i 46 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Queens Park Resort Goynuk 5* je 475 u glavnoj zgradi i klubskom delu (29 dvospratnih ili trospratnih blokova).

  • Hotelske standardne sobe (25 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Hotel family soba (30 m2, dve spavaće sobe bez vrata između njih, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Club standard sobe (20 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Club family soba (31 m2, jedna velika spavaća soba sa francuskim krevetom + 2 singl kreveta sa paravanom izmedju, kupatilo, max. 2+2 osobe).

Sve sobe u glavnoj zgradi imaju: kupatilo sa kadom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, SAT TV i muzičke kanale, pločice, balkon.

Klub sobe se nalaze u dvospratnim ili trospratnim blokovima i imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, SAT TV i muzičke kanale, pločice, balkon/terasu.Deo sa Club sobama je preko puta ulice, i sa glavnom zgradom je povezan mostom.Udaljenost od plaze je 300-500 m.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, ponoćni bufe do 01:00h, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

UAI koncept hotela Queens Park Resort Goynuk 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani, bar pored bazena, disko bar, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Queens Park Resort Goynuk 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i peglanje, telefon, fax, internet, šoping, kompjuterske igre, frizer, rent-a-car. Wi-Fi internet je bez doplate samo u lobiju hotela.

Plaža hotela Queens Park Goynuk 5*:

Hotelska plaža je šljunkovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, specijalni program i večernji šou programi sa profesionalnim timom, mini klub za decu od 4-12 godina sa programima tokom dana i uveče.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Queens Park Resort Goynuk 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i oprema, Wellness centar, škola ronjenja.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

renoviran 2021.

Više informacija o hotelu Queens Park Resort Goynuk 5* možete videti na: www.qprhotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije