Ring Beach

  • Ring Beach
  • 24 slika

Hotel Ring Beach ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se u regiji Beldibi, na sopstvenoj šljunkovito-peščanoj plaži sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Udaljen je 20 km od Kemera i 40 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) - otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevnu užinu, noćn

Hotel Ring Beach

Hotel Ring Beach ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se u regiji Beldibi, na sopstvenoj šljunkovito-peščanoj plaži sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Udaljen je 20 km od Kemera i 40 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) - otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevnu užinu, noćna užina, dečiji švedski sto, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h. Wi-Fi internet u celom hotelu uz doplatu.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Ring Beach hotela:

Hotel Ring Beach 5* se u regiji Beldibi. Udaljen je 20 km od  Kemera i 40 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Ring Beach 5* ima ukupno 226 soba, i to:

  • Standardna soba (28m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+2 osoba),
  • Family soba (28m2, dve spavaće sobe povezane vratima, jedno kupatilo, max 4 osoba).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), centralnu klimu koja radu u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, SAT LCDTV, laminat, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) - otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevnu užinu, noćna užina, dečiji švedski sto, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00.

U AI koncept hotela Ring Beach 5* nisu uključena: sav uvozna i flaširana pića, specijalna uvozna i domaća vina, nargile, piće u diskoteci, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea (švedski sto), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ring Beach 5*: usluga lekara, čuvanje dece, vešeraj i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, frizer, rent a car, prodavnice. 

Plaža hotela Ring Beach 5*:

Hotel Ring Beach 5* se nalazi na sopstvenoj šljunkovito-peščanoj plaži sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, stoni tenis, sauna, tursko kupatilo,odbojka na plaži, gimnastika. Zabavni programi tokom dana i večeri. Mini klub za decu od 4-12 godina sa raznim programima, igralište, mini diskoteka uveče.

Posebno se plaćaju: sportovi na vodi, bilijar, masaža, kozmetički tretmani, SPA i Wellness centar.

Napomena:

Hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije