Sealife Kemer Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Sealife Kemer Resort
 • 121 slika

Hotel Sealife Kemer Resort ★★★★★ - Kemer, Turska se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 50 km od aerodroma u Antaliji. Ovaj divni hotel se nalazi na samoj obali, na samoj plaži, a gosti imaju jedinstvene užitke Mediterana pod nogama. Gosti će pronaći centar Kemera i turistički centar na samo 5 minuta. Hotel je udaljen je 45 km od centra grada Antalije i 50 km od aerodroma u Antaliji. Nudi Ultra All

Hotel Sealife Kemer Resort

Hotel Sealife Kemer Resort ★★★★★ - Kemer, Turska se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 50 km od aerodroma u Antaliji. Ovaj divni hotel se nalazi na samoj obali, na samoj plaži, a gosti imaju jedinstvene užitke Mediterana pod nogama. Gosti će pronaći centar Kemera i turistički centar na samo 5 minuta. Hotel je udaljen je 45 km od centra grada Antalije i 50 km od aerodroma u Antaliji. Nudi Ultra All Inclusive uslugu (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevnu užinu, kolači, čaj, kafa, ponoćnu užinu, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-01.00h, A ‘la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određeno vreme. Gosti ovog objekta mogu uživati u privilegovanoj i izvanrednoj usluzi kroz toplo, iskreno, ljubazno, uvaženo i marljivo hotelsko osoblje. Ovaj hotel nudi mini supermarket, bar i diskoteku, između ostalih sadržaja. Mlađi gosti će uživati u dečijem igralištu i dečijem klubu. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem i modernim sadržajima kako bi se osigurala maksimalna udobnost. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

 

Položaj:

Sealife Kemer Resort Hotel 5* se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 50 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sealife Kemer Resort 5* ima ukupno 352 smeštajne jedinice:

 • Standardna soba (17-23 m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkon, max. 2+1 osoba),
 • 3 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Sealife Kemer Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (na dan dolaska voda i sokovi, kasnije se samo voda dopunjuje svakodnevno), sef, tepih ili laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Hotel Sealife Kemer Resort 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevnu užinu, kolači, čaj, kafa, ponoćnu užinu, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-01.00h, A ‘la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određeno vreme.

Ultra All Inclusive koncept hotela Sealife Kemer Resort 5* ne uključuje: određena uvozna pića, sva flaširana pića, premium pića, energetska pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, A ’la Carte restorani: meksički, italijanski i riblji restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, vešeraj, frizer, telefon, faks, internet cafe, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži su uz doplatu i rezervaciju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, SPA centar, bilijar, kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE. 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Kemer cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2022 Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije