Selcukhan Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Selcukhan Hotel
 • 38 slika
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Selcukhan ★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u centru Beldibija, od aerodroma u Antaliji oko 35 km. Nudi uslugu ultra all inclusive (ultra sve uključeno) - na bazi otvorenog bufea samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolači, večera, kasna noćna supa,dečiji švedski sto u glavnom restoranu, lokalna i neka uvozna alkoholna

Hotel Selcukhan Hotel

Hotel Selcukhan ★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u centru Beldibija, od aerodroma u Antaliji oko 35 km. Nudi uslugu ultra all inclusive (ultra sve uključeno) - na bazi otvorenog bufea samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolači, večera, kasna noćna supa,dečiji švedski sto u glavnom restoranu, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-01:00h, sladoled u odredjenim satima, A’la carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, Beach bar od 10:00-18:00h.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Selcukhan hotela:

Hotel Selcukhan 4* se nalazi u centru Beldibija, od aerodroma u Antaliji oko 35 km.

Smeštaj:

Hotel Selcukhan 4* ima ukupno 220 smeštajne jedinice u dva bloka.

 • Standardne sobe (24m2, zadnji blok ,1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Standard plus sobe (24 m2, u frontalnom bloku, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osobe),
 • Family sobe (40m2, 2 spavaća sobe medjusobno odvojene vratima, 1 kupatilo, max.4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef, keramičke pločice, tepih samo u standardnim sobama, SAT TV i muzički kanali, balkon, WI-FI internet .

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) - na bazi otvorenog bufea samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolači, večera, kasna noćna supa,dečiji švedski sto u glavnom restoranu, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-01:00h, sladoled u odredjenim satima, A’la carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, Beach bar od 10:00-18:00h.

U Ultra All inclusive koncept hotela Selcukhan 4* nije uključeno: druga uvozna pića, premijum pića,specijalna vina, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, turska kafa, pića u limenkama, energetska pića, sva hrana i pića posle 23:00h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restoran, bar pored bazena, bar na plaži, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selcukhan 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, rent a car, šoping centar. Wi-fi je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Selcukhan 4*:

Hotelska plaža je šljunkovita i udaljena je 100m od hotela Selcukhan 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel od plaže deli put.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, dva tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis,mini golf, bilijar, gimnastika,odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, večernji šou programi nekoliko puta nedeljno, mini klub za decu od 4 do 11 godina, igralište za decu, mini Disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selcukhan 4*: sportovi na vodi, masaža, salon lepote.

Napomena:

Hotel Selcukhan 4* je renoviran 2015. Godine

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije