Transatlantik Hotel And Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Transatlantik Hotel And Spa
 • 50 slika
 • Blizu plaže
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 13,99 god - POPUST
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Transatlantik Hotel & Spa ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je 9 km od Kemera i 40km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, rani doručak, lokalna i neka uvozna alk

Hotel Transatlantik Hotel And Spa

Hotel Transatlantik Hotel & Spa ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je 9 km od Kemera i 40km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, rani doručak, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, snack bar na plaži od 10.00 do 18.00h pivo i bezalkoholna pića , poslastičarnica.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Transatlantik Hotel & Spa hotela:

Hotel Transatlantik 5* se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je 9 km od Kemera i 40km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Transatlantik 5* je 491 i raspoređene su u dve glavne zgrade.

 • Standardna soba je površine 26-30 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i jedan singl krevet, kupatilo, za max 2+1 osoba.
 • Family soba je površine 56-60 m2, dve spavaće sobe međusobno odvojene vratima, kupatilo, za max 4 osobe.
 • Suit soba je površine 80-105 m2, dve spavaće sobe međusobno odvijene vratima, jedno kupatilo, đakuzi na balkonu, za max 4 osobe.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, pivo i voda pri dolasku, kasnije samo voda), sef , LCD SAT TV i muzički kanali, balkon ( neke standardne sobe mogu biti bez balkona ), internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno)-24 h usluge hrane i pića, na bazi otvorenog bufea, izbor između više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina i rani doručak, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, , sladoled u određenim terminima, snack bar na plaži od 10.00 do 18.00h sa pivom i bezalkoholnim pićima , poslastičarnica.

UAI koncept hotela Transatlantik 5* ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, flaširana pića, A'la Carte restorane (uz rezervaciju i doplatu), nargilu, sobnu uslugu

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, izbor između više jela - samoposluživanje (švedski sto), Riblji A'la Carte restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Transatlantik 5*: lekar, usluga pranja veša, usluga čuvanja dece, telefon, fax, internet cafe, tržni centar, frizer, rent-a-car. Wi-Fi internet u celom hotelu je bez doplate.

Plaža hotela Transatlantik Hotel & Spa 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita, udaljena je oko 400m od hotela Transatlantik 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, stoni tenis, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, teretana, parna soba, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.,igralište i Mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Transatlantik 5*: masaža, spa centar, sportovi na vodi, bilijar.

Napomena:

Renoviran 2023 g.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije