Tu Casa Gelidonya Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Tu Casa Gelidonya Hotel
  • 29 slika
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Centar grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitness

Hotel Tu Casa Gelidonya ★★★★ - Kemer, Turska se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 60 km od aerodroma u Antaliji. Okružen drvećem narandže i sa planinama Taurus kao pozadinom, hotel se sastoji od 170 soba u tri bloka. Smešten na putu za Kemer, centar odmarališta udaljen je manje od 10 minuta hoda, a privatni deo hotelske plaže udaljen je 150 m od hotela. Pored toga što je područje prirodne lepote,

Hotel Tu Casa Gelidonya Hotel

Hotel Tu Casa Gelidonya ★★★★ - Kemer, Turska se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 60 km od aerodroma u Antaliji. Okružen drvećem narandže i sa planinama Taurus kao pozadinom, hotel se sastoji od 170 soba u tri bloka. Smešten na putu za Kemer, centar odmarališta udaljen je manje od 10 minuta hoda, a privatni deo hotelske plaže udaljen je 150 m od hotela. Pored toga što je područje prirodne lepote, u blizini se nalaze ostaci drevnih gradova, kao što su Olimpos i Faselis i atraktivni „unutrašnji obor“ grada Antalije, Kaleici je udaljen 45 km i do njega se može doći javnim prevozom. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, pića u baru na plaži iz all inclusive koncepta od 10.00h do 17.30h. Wi-Fi uz doplatu.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Tu Casa Gelidonya hotela:

Tu Casa Gelidonya Hotel 4* se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Tu Casa Gelidonya 4* poseduje ukupno 221 smeštajnih jedinica raspoređenih u 4 bloka, i to:

  • Standardne sobe (20 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Economy sobe (18 m2, locirane u bloku bez lifta, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2 osobe),
  • Family sobe (25-30 m2, jedna velika spavaća soba sa francuskim+ 2 singl ležaja, jedno kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Tu Casa Gelidonya 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (flaša vode pri dolasku), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h , sladoled u određenom terminu, bezalkoholna pića u baru na plaži iz all inclusive koncepta od 10.00h do 17.00h.

AI koncept hotela Tu Casa Gelidonya 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, svu hranu, flaširana pića, i pića u limenci, tursku kafu, alkoholne koktele, sobnu uslugu, pića u Disko baru.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena, snek bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tu Casa Gelidonya 4*: usluga lekara i sestre, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, rent-a-car. Wi-Fi uz doplatu.

Plaža hotela Tu Casa Gelidonya 4*:

Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 250 m od hotela Tu Casa Gelidonya 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz doplatu. Postoji put između hotela i plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni (ne radi tokom letnje sezone) za decu i odrasle, tobogan, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, lagani zabavni program tokom dana i večeri. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tu Casa Gelidonya 4*: sportovi na vodi, masaža, salon lepote, parno kupatilo, bilijar i kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 4*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije