Tu Casa Gelidonya Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Tu Casa Gelidonya Hotel
 • 29 slika

Hotel Tu Casa Gelidonya ★★★ - Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, pića u baru na plaži iz all inclusive koncepta

Hotel Tu Casa Gelidonya Hotel

Hotel Tu Casa Gelidonya ★★★ - Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, pića u baru na plaži iz all inclusive koncepta od 10:00h do 17:30h. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 150 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Tu Casa Gelidonya 3* hotela:

Tu Casa Gelidonya Hotel 4* se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Tu Casa Gelidonya 3* poseduje ukupno 221 smeštajnih jedinica raspoređenih u 4 bloka.

 • Standardne sobe (22 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Economy sobe (18 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2 osobe),
 • Family sobe (27-37 m2, jedna velika spavaća soba, jedno kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (flaša vode pri dolasku), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, pića u baru na plaži iz all inclusive koncepta od 10.00h do 17.30h.

AI koncept hotela Tu Casa Gelidonya 3* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, svu hranu, flaširana pića, i pića u limenci, tursku kafu, alkoholne koktele, sobnu uslugu, pića u Disko baru.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena, snek bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tu Casa Gelidonya 3*: usluga lekara i sestre, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju i javnim prostorijama u hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 150 m od hotela Tu Casa Gelidonya 3*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz doplatu. Postoji put od hotela do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni (ne radi tokom letnje sezone) za decu i odrasle, tobogan, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, lagani zabavni program tokom dana i večeri. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tu Casa Gelidonya 3*: sportovi na vodi, masaža, salon lepote, parno kupatilo, bilijar i kompjuterske igrice.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije