Valeri Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Valeri Beach Hotel
 • 39 slika
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži

Hotel Valeri Beach ★★★ - Kemer, Turska je dobar izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h. Hotel se nalazi na šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. HOTEL INFO - SR HOTEL

Hotel Valeri Beach Hotel

Hotel Valeri Beach ★★★ - Kemer, Turska je dobar izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h. Hotel se nalazi na šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Valeri Beach 3* hotela:

Valeri Beach Hotel se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Valeri Beach 3* poseduje ukupno 73 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i 13 park soba u anex zgradi.

 • Standardne sobe (20 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo max. 2+1 osobe),
 • Park sobe (20 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osobe, nalaze se u anex zgradi, i nisu povezane sa glavnom zgradom).

Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju 2x nedeljno), SAT TV i muzičke kanale, parket, terasu/balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h.

AI koncept hotela Valeri Beach 3* ne uključuje: uvozna pića, svu hranu i pića u baru na plaži, sva pića posle 23.00h, sladoled, sveže voćne sokove, tursku kafu, flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Valeri Beach 3*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, telefon, fax, internet, frizer, prodavnice. Wi-Fi internet u lobiju je besplatan.

Plaža:

Hotel Valeri Beach 3* se nalazi na šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Park sobe se nalaze 200 m od plaže, i postoji put između.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, pikado, zabavni program 2 puta nedeljno sa uživom muzikom.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Valeri Beach 3*: sportovi na vodi, masaža, bilijar.

Napomena:

Hotel Valeri Beach 3* ne prihvata rezervacije koje uključuju boravak samo osoba muškog pola u sobi u periodu od 18.07. - 30.09.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Lokacije