Viking Express Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Viking Express Hotel
 • 30 slika
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • 2 dece gratis smeštaj

Viking Suite Hotel ★★★ Kemer, Antalija, Turska je dobar izbor za odmor u Kemeru. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, čaj, kafa, večera, domaća akloholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h. Hotelska šljunkovita plaža udaljena je 800m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. ALL INCLU

Hotel Viking Express Hotel

Viking Suite Hotel ★★★ Kemer, Antalija, Turska je dobar izbor za odmor u Kemeru. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, čaj, kafa, večera, domaća akloholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h. Hotelska šljunkovita plaža udaljena je 800m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Viking Suite hotela:

Hotel Viking Suite Apart se nalazi u centru Kemera, udaljen je 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Viking Suite Apart poseduje ukupno 55 smeštajnih jedinica. 

Standardne sobe (40 m2, 1 spavaća soba, i dnevna soba sa kuhinjom, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jednica poseduje: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), frižider, šporet, mikrotalasna,posuđe, keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, terasu/balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, čaj, kafa, večera, domaća akloholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h.

AI koncept hotela Viking Suite Apart ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, sladoled, mini bar u sobama, sobna usluga, turska kafa, sva hrana i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, snek bar, lobi bar i bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Viking Suite Apart: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, usluga čuvanja dece, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju bez doplate.

Plaža hotela Viking Suite 3*:

Hotelska šljunkovita plaža udaljena je 800 m od hotela Viking Suite . Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz doplatu. Besplatan šatl bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis, pikado, jednom nedeljno uživo muzika. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Viking Suite : sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel zadržava pravo prilagođavanja pojedinih usluga i sadržaja, bez prethodne najave. 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije