Viking Garden

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Viking Garden
 • 36 slika

Hotel Viking Garden ★★★★ - Kemer, Turska (ex. Garden Resort Bergamot Hotel) se nalazi u centru Kemera. Hotel je udaljen cca. 55 km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za odmor u Kemeru. Privlačan Viking Garden hotel prelepo je smešten u jednom od nekadašnjih vrtova narandže, a u proleće gosti mogu uživati u finom mirisu rascvetanog drveća. All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog buf

Hotel Viking Garden

Hotel Viking Garden ★★★★ - Kemer, Turska (ex. Garden Resort Bergamot Hotel) se nalazi u centru Kemera. Hotel je udaljen cca. 55 km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za odmor u Kemeru. Privlačan Viking Garden hotel prelepo je smešten u jednom od nekadašnjih vrtova narandže, a u proleće gosti mogu uživati u finom mirisu rascvetanog drveća. All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač, kafa, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h, bar na plaži od 09:00-18:30 h - hladna i topla pića i snek bufe, pauza za kafu. Centar popularnog letovališta Kemer sa svojim mogućnostima za kupovinu, restoranima, barovima i lukom nalazi se na pešačkoj udaljenosti. Hotel ima privatnu plažu, koja je udaljena cca. 600 m od hotela, postoji šatl-bus koji vozi do plaže. All inclusive koncept uključuje i uslugu hrane i pića na plaži. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje. Arhitektura ovog porodičnog odmarališta podseća na stil Otomanskog carstva i savršeno se uklapa u ovo prelepo okruženje. Deca će biti zbrinuta u mini klubu, postoji poseban dečiji bazen kao i igralište. Pored toga, postoji glavni otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen sa toboganima, kao i bazen samo za odrasle u vrtu za opuštanje (otvoren od 15. maja/15. oktobra). Gosti se mogu prepustiti potpunom opuštanju u spa centru. Fantastičan hotel za parove i porodice sa decom.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj Viking Garden 4* hotela:

Viking Garden hotel se nalazi u centru Kemera. Hotel je udaljen cca. 55 km od aerodroma u Antalija.

Smeštaj:

Hotel Viking Garden 4* ima ukupno 233 smeštajnih jedinica u dva bloka.

Glavna zgrada:

 • Standardna soba (23 m2, jedna soba i kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family soba (28 m2, max 4osoba, dve odvojene sobe, kupartilo),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (doplata ), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon...

Usluga u hotelu Viking Garden 4*:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač, kafa, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h, bar na plaži od 09:00-18:30 h - hladna i topla pića i snek bufe, pauza za kafu.

AI koncept hotel Viking Garden 4* ne uključuje: uvozna pića,specijalna i uvozna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, A’la Carte restoran, sladoled, tursku kafu,hrana i pića nakon 23:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A’la Carte restoran - mediteranski i Turski, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema uslovima hotela Viking Garden 4*: usluga lekara, vešeraj, telefon, fax, internet, prodavnice, rent-a-car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Viking Garden 4*:

Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Plaža je udaljena cca. 600 m od hotela, postoji šatl-bus koji vozi do plaže.. All inclusive koncept uključuje i uslugu hrane i pića na plaži.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski tereni.

Posebno se plaća prema uslovima hotela Viking Garden 4*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, masaža, Wellness centar i salon lepote. Zabavni programi tokom dana, specijalni večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina, dečije igralište, različiti programi. Mini klub za deco od 04-12 godina, dečija igraonica, igralište, mini Disko uveče.

Napomena:

www.washingtonresorthotel.com.

Fantastičan hotel za parove i porodice sa decom.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4*, 4* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Kemer cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2022 Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije