Viking Park Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Viking Park Hotel & Spa
 • 47 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža

Hotel Viking Park ★★★★ - Kiriš, Kemer, Turskase nalazi u regiji Kiris, na 8 km od centra Kemera i na 63 km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za letovanje u Kemeru. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Hotelska šljunkovita plaža je udaljena od hotela 200 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. P

Hotel Viking Park Hotel & Spa

Hotel Viking Park ★★★★ - Kiriš, Kemer, Turskase nalazi u regiji Kiris, na 8 km od centra Kemera i na 63 km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za letovanje u Kemeru. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Hotelska šljunkovita plaža je udaljena od hotela 200 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate.

 

Položaj Viking Park 4* hotela:

Viking Park Hotel 4* se nalazi u regiji Kiris, na 8 km od centra Kemera i na 63 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 128. Standardna soba (20-30 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ kreveti na sprat, kupatilo, max 2+2 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Viking Park poseduje: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon/terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, čaj, kafa, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00 h, sladoled u određeno vreme.

Koncept all inclusive u hotelu Viking Park ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu, tursku kafu, piće i hranu na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, snek bar, lobi bar, bar kod bazena. Dodatno se plaća, prema pravilima hotela: doktor, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, telefon, fax, internet, čuvanje dece, renta car. WI-FI internet u lobiju hotela bez doplate.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža je udaljena od hotela 200 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle. Jednom nedeljno, živa muzika u večernjim satima. Mini klub za decu.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA, BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 4* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije