Zena Resort Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Zena Resort Hotel
  • 56 slika
  • Blizu plaže
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitnes & SPA

Hotel Zena Resort Hotel ★★★★★- Camyuva, Kemer, Turska se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 7 km od Kemera i 70 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu All inclusive ( sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj i kolači, večera i kasna noćna užina, dijetalni deo, dečiji bufet i baby igao sa blenderom, gr

Hotel Zena Resort Hotel

Hotel Zena Resort Hotel ★★★★★- Camyuva, Kemer, Turska se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 7 km od Kemera i 70 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu All inclusive ( sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj i kolači, večera i kasna noćna užina, dijetalni deo, dečiji bufet i baby igao sa blenderom, grejačem i hranom. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 h do 24:00h, sladoled o odredjenim terminima, bar na plaži i užine 10:00 - 17:30h. AI inclusive koncept ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, specijalne vrste lokalnih pića kao što su stara vina, tursku kafu, sveže voćne sokove, flaširana pića, nargilu, sobnu uslugu, pića u diskoteci i A la carte restorane.

Položaj Zena Resort Hotel hotela:

Zena Hotel Resort 5* se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 7 km od Kemera i 70 km od aerodroma Antaliji.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 214 smeštajnih jedinica.

  • Standardne sobe su površine 28-30 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja + jedan single krevet , kupatilo, za max 3 odrasle+1 dete.
  • Family soba je površine 55 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima sa Francuskim krevetom i dva odvojena kreveta , jedno kupatilo, za max 4 odrasle +1 dete
  • Economy sobe su površine 28 m2 ,nalaze se na prizemlju, imaju francuski ležaj, jedno kupatilo, manji balkon, za max.2 odrasle +1 dete .

Svaka smeštajna jedinica imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), SAT TV i muzički kanali,laminat, balkon. WiFi internet je uz doplatu.

Usluga:

All inclusive ( sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj i kolači, večera i kasna noćna užina, dijetalni deo, dečiji bufet i baby igao sa blenderom, grejačem i hranom. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 h do 24:00h, sladoled o odredjenim terminima, bar na plaži i užine 10:00 - 17:30h.( pivo i bezalkoholna pica ).

AI inclusive koncept ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, specijalne vrste lokalnih pića kao što su stara vina, tursku kafu, sveže voćne sokove, flaširana pića, nargilu, sobnu uslugu, pića u diskoteci i A la carte restorane.

Sadržaj:

Papaya glavni restoran na bazi otvorenog bufea sa ponudom dečjeg i dijetalnog bufea, A la carte restorani-italijanski i riblji, barovi u okviru hotelskog kompleksa, snek bar na plaži. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, usluga pranja veša, šoping centar, rent-a-car. Wi Fi internet je u lobiju do 500mb besplatan.

Plaža hotela Zena Resort Hotel 5*:

Hotelska privatna plaž,50m od hotela, je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, tursko kupatilo, fitnes, sauna, odbojka, košarka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana za odrasle, takmičenja i igre, večernji šou program, mini klub za decu 04-12 godina sa specijalnim programom, dečje igralište, dečja soba i disko klub uveče. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela:salon lepote, Wellness i SPA centar, frizer, sportovi na vodi, bilijar i kompjuterske igrice.

Napomena :

renoviran 2022/ sva kupatila

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije