Adalya Elite Lara

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Adalya Elite Lara
  • 31 slika
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Adalya Elite Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u regiji Lara. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana i kasno uveče, 24h hrana i piće, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima, voda i pi

Hotel Adalya Elite Lara

Hotel Adalya Elite Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u regiji Lara. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana i kasno uveče, 24h hrana i piće, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno, sladoled u određeno vreme, a'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (osim Halikarnas - riblji restoran). Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Adalya Elite Lara 5* hotela:

Hotel Adalya Elite Lara 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 15km od centra Antalija i 10km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Adalya Elite Lara 5* ima ukupno 606 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (32m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Porodična soba (50m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
  • Standardna superior comfort soba sa pogledom na more (32m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Adalya Elite Lara 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, VRV klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT LCD TV i muzičke kanale, laminat, balkon i Wi-Fi internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana i kasno uveče, 24h hrana i piće, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno, sladoled u određeno vreme, a'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (osim Halikarnas - riblji restoran).

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, energetska pića, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani: Bosphorus - turski, Especias - meksički, Basilico - italijanski, Cai - restoran Dalekog istoka, Halikarnas - restoran morskih plodova, poslastičarnica, bar na plaži i barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car.

Plaža:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i dodatno se plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, polu olimpijski bazen sa sistemom za zagrevanje, akva park, teniski tereni, odbojka na plaži, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, zabavni programi tokom dana pored bazena i na plaži, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina sa specijalnim programima tokom dana i uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, bilijar, masaže, tretmani u SPA centru.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.adalyahotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije