Adalya Elite Lara

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Adalya Elite Lara
 • 40 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Adalya Elite Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Lari za leto 2021. Nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana i kasno uveče, 24h hrana i piće, loklana i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima, voda i p

Hotel Adalya Elite Lara

Hotel Adalya Elite Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Lari za leto 2021. Nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana i kasno uveče, 24h hrana i piće, loklana i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno, sladoled u podne, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Adalya Elite Lara 5* hotela:

Adalya Elite Lara 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 15km od centra Antalije i 10km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Adalya Elite Lara 5* je 606:

 • Standardna soba (31 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i jednim single krevetom, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Standardna Family soba (36 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Adalya Elite Lara 5* imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, VRV klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana i kasno uveče, 24h hrana i piće, loklana i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno, sladoled u podne, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.

UAI koncept hotela Adalya Elite Lara 5* ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, energetska pića, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (Bosphorus - turski, Especias - meksički, Basilico - italijanski, Cai - restoran Dalekog istoka, Halikarnar - restoran morske hrane), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adalya Elite Lara 5*: lekar, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet se ne naplaćuje u celom hotelu Adalya Elite Lara 5*.

Plaža:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unapred posebno se plaćaju u hotelu Adalya Elite Lara 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, Semi olimpijski bazen sa sistemom za zagrevanje, akvapark, teniski tereni, odbojka na plaži, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, zabavni programi tokom dana pored bazena i na plaži, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina sa specijalnim programima tokom dana i uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adalya Elite Lara 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, masaže, tretmani u SPA centru.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije