Aska Lara Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Aska Lara Resort & Spa
 • 37 slika
 • Blizu plaže
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Zatvoreni bazen
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitness
 • Fitnes & SPA

Aska Lara Resort & Spa ★★★★★ je savršen izbor za letovanje u Lari. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom popodneva u određenim terminima, dečiji bufe u glavnom res

Hotel Aska Lara Resort & Spa

Aska Lara Resort & Spa ★★★★★ je savršen izbor za letovanje u Lari. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom popodneva u određenim terminima, dečiji bufe u glavnom restoranu. Hotelska plaža je peščana i šljunkovita. Udaljena je 500m od hotela (prelazi se put), a gosti tokom celog dana besplatno mogu koristiti šatl prevoz od hotela, prema hotelskom redosledu vožnje - dostupnog na recepciji hotela - od 8:30 do 24:00h, na svakih 15 min. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su dostupni gostima hotela uz rezervaciju i uz doplatu.
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Aska Lara Resort & Spa 5* hotela:

Aska Lara Resort & SPA 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je oko 12 km od aerodroma Antalija i oko 12 km od centra grada.

Smeštaj:

Hotel Aska Lara Resort & SPA 5* ima ukupno 545 smeštajnih jedinica:

 • Eco soba (18 m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max 2+1),
 • Standardna soba (od 20 do 24 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, neke sobe su sa francuskim balkonom, max 3+1 dete ),
 • Family suit (48-50 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima i 2 kupatila, max 4+1 dete+1 beba ),
 • Connection sobe (od 40 do 48 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima i 2 kupatila, max 4+1 dete+ 1 beba ).

Svaka smeštajna jedinica hotela Aska Lara Resort & SPA 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen,centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkohona pića, pivo se dopunjuju svakodnevno), sef, laminat, ketl i set za čaj i kafu, SAT TV i muzički kanali, balkon , Wi-Fi je besplatan.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom popodneva u određenim terminima,deciji bufe u glavnom restoranu.

UAI koncept hotela Aska Lara Resort & SPA 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani: turski - Mozaik, italijanski - La Perla, riblji - Missina i kineski - Mandarin, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disco club.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aska Lara Resort & SPA 5*: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi interenet u hotelu i sobama je besplatan.

Plaža:

Hotelska plaža je peščana i šljunkovita. Udaljena je 500m od hotela Aska Lara Resort & SPA 5* (prelazi se put), a gosti tokom celog dana besplatno mogu koristiti šatl prevoz od hotela svakih 10 minuta , prema hotelskom redosledu vožnje - dostupnog na recepciji hotela - od 8:30 do 24:00h . Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su dostupni gostima hotela uz rezervaciju i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park sa 9 tobogana, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, košarka, odbojka na plaži, teniski teren, gimnastika, pikado, fitnes, zabavni program tokom dana i večeri, mini klub za decu od 3 do 12 godina i Texas Town za decu od 12-16 godina.Fitnes, sauna i tursko kupatilo nije dozvoljeno mladjima od 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aska Lara Resort & SPA 5*: sportovi na vodi, bilijar, časovi i oprema za tenis, masaža, kuglanje, tretmani u SPA centru, Adventure park

www.askahotels.com

Renoviran 2016.

Note: U slućaju Covida-19 hotel zadržava pravo promene koncepta bez prethodnog obaveštenja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2020 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2020.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2020.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije