Aska Lara River Suites

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Aska Lara River Suites
 • 11 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Aska River Suites - Lara, Antalija, Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 12 km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 23:30h, sladole

Hotel Aska Lara River Suites

Hotel Aska River Suites - Lara, Antalija, Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 12 km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 23:30h, sladoled u određeno vreme, dečiji bufe u glavnom restoranu.

Položaj Aska River Suites hotela:

Hotel Aska River Suites se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 12 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Aska River Suites ima ukupno 106 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u dve zgrade:

 • Standardna soba (29m2, spavaća soba, dnevni boravak sa mini kuhinjom, kupatilo, sobe su sa francuskim balkonom, max. 2+1 osoba),
 • Family soba (32m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Aska River Suites ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakonevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, francuski balkon, besplatan Wi-Fi internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 23:30h, sladoled u određeno vreme, dečiji bufe u glavnom restoranu.

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna i uvozna vina, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu, a'la carte restorane (uz rezervaciju unapred).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani (koriste restorane hotela Aska Lara). Wi-Fi internet u hotelskim prostorijama i sobama je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluge čuvanja dece, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, šoping centar, rent a car.

Plaža hotela Aska River Suites:

Hotelska šljunkovito-peščana plaža je udaljena 650m od hotela Aska River Suites (prelazi se ulica). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan šatl prevoz od hotela do plaže na svakih 30 minuta (od 08:30h do 24:00h). Paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Wet & Wild tematski park - otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park sa 9 tobogana, teniski tereni, tursko kupatilo, parno kuaptilo, sauna, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, pikado, stoni tenis, fitnes centar. Zabavni programi sa laganom animacijom tokom dana i uveče, mini klub za decu od 3 - 12 godina, Texas Town za junior grupu od 12 - 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, oprema i časovi tenisa, kuglanje, sve masaže i tretmani u SPA centru, Adventure park.

Napomena:

Gosti Aska River Suites-a mogu koristiti sve sadržaje Aska Lara Resort & Spa hotela i Wet & Wild tematski park.

TOKOM TRAJANJA SEZONE  HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.askahotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Lokacije