Aska Lara River Suites

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Aska Lara River Suites
  • 11 slika

Hotel Aska River Suite - Boutique, Lara, Antalija, Turska predstavlja savršen izbor za letovanje u Lari. Nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenom terminu popodne, dečiji bufe u glav

Hotel Aska Lara River Suites

Hotel Aska River Suite - Boutique, Lara, Antalija, Turska predstavlja savršen izbor za letovanje u Lari. Nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenom terminu popodne, dečiji bufe u glavnom restoranu. Hotelska šljunkovito-peščana plaža je udaljena 500 m od hotela i do nje se prelazi ulica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan šatl prevoz od hotela na svakih 15 minuta od 08:30h do 24:00h. Paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i naplaćuju se.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Aska River Suite hotela:

Hotel Aska River Suite se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 12 km od centra grada. Aska River Hotel se nalazi na 150m od Aska Lara Resort & Spa, i 650 m od plaže.

Smeštaj:

Hotel  raspolaže sa 106 smeštajnih jedinica rasporedjenih u dve zgrade

 - Standard sobe (29m2, spavaća soba, dnevni boravak sa mini kuhinjom, kupatilo, sobe su sa francuskim balkonom, max 2+1 osobe)

-  Family sobe (32m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, max 4 osobe).


Sve sobe hotela Aska River Suite ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, francuski balkon, besplatan Wi-Fi.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenom terminu popodne, dečiji bufe u glavnom restoranu.

Ultra All Inclusive koncept hotela Aska River Suite ne uključuje: specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna i uvozna vina, sveže cedjene voćne sokove, sobnu uslugu, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani: Mozaik - turska kuhinja, La Perla - italijanska kuhinja, Missina - riblji restoran i Mandarin - kuhinja dalekog istoka, barovi u celom hotelskom kompleksu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aska River Suite: usluge lekara, usluge čuvanja dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, rent a car. Wi-Fi u hotelskim prostorijama i sobama je besplatan.

Plaža:

Hotelska šljunkovito-peščana plaža je udaljena 500 m od hotela Aska River Suite i do nje se prelazi ulica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan šatl prevoz od hotela na svakih 30 minuta od 08:30h do 24:00h. Paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i naplaćuju se.

Sport i zabava:

Wet & Wild tematski park - otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park sa 9 tobogana, teniski tereni, tursko kupatilo, parno kuaptilo, sauna, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, pikado, stoni tenis, fitnes, zabavni programi sa laganom animacijom tokom dana i uveče, mini klub za decu od 3 do 12 godina, i Texas Town za junior grupu (od 12 do 16 godina).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aska River Suite: sportovi na vodi, bilijar, oprema i časovi tenisa, kuglanje, sve masaže i tretmani u SPA centru, Adventure park.

Napomena:

Gosti Aska River Suite-a mogu koristiti sve sadržaje Aska Lara Resort & Spa hotela i Wet & Wild tematski park.

www.askahotels.com

Note: Hotel zadržava pravo promene koncepta bez prethodnog obaveštenja u slučaju Covida 19.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Lokacije