Fame Residence Lara & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Fame Residence Lara & Spa
 • 87 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Fame Residence Lara & Spa ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 14 km od aerodroma Antalija i 16 km od centra Antalije. Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled (14.00 - 16

Hotel Fame Residence Lara & Spa

Hotel Fame Residence Lara & Spa ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 14 km od aerodroma Antalija i 16 km od centra Antalije. Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled (14.00 - 16.00h), otvorena vina, pivo, dijetalni ručak i večera, vegetarijanski i deciji bufe. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Hotel Fame Residence Lara & Spa 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 14 km od aerodroma Antalija i 16 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Fame Residence Lara & Spa 5* ima ukupno 559 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (25-32m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family deluxe soba (33-47m2, velka spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Family elite soba (48m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Duplex family garden soba (nalaze se u baštenskom delu, spavaća soba, dnevna soba, nema vrata ali se donji nivo ne vidi sa galerije, dva kupatila, max. 4 osobe),
 • Sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Fame Residence Lara & SPA 5* ima: kupatilo sa kadom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, tepih ili laminat, SAT TV i muzičke kanale, većina soba je sa balkonom, dok neke imaju samo francuski balkon.

Usluga:

Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled (14.00 - 16.00h), otvorena vina, pivo, dijetalni ručak i večera, vegetarijanski i deciji bufe.

Fame style all inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, nargilu, flaširana pića, a'la carte restorane (uz rezervaciju unapred i doplatu), sva alkoholna pića između 03:00 - 10:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea sa terasom, a'la carte restorani: Pasha (turski), Logos (italijanski), Mermaid (riblji), Dragon (kineski), Cancun (meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi Fi internet je besplatan u lobiju

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, čuvanje dece, telefon, fax, šatl bus do centra Antalije, internet, rent a car, šoping centar, kompjuterske igrice.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, četiri tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, teniski tereni, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana i večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, junior klub za tinejdžere od 12 do 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: SPA & wellness centar, masaža, solarijum, osvetljenje teniskih terena, tereni za fudbal, kuglanje, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.famehotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije