Grand Park Lara Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Grand Park Lara Hotel
 • 57 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Grand Park ★★★★ - Lara, Antalija, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Lari 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u toku dana i uveče, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10h do 24h, sladoled popodne u određeno vreme, hrana i piće u baru na plaži od 11:00h - 1

Hotel Grand Park Lara Hotel

Hotel Grand Park ★★★★ - Lara, Antalija, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Lari 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u toku dana i uveče, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10h do 24h, sladoled popodne u određeno vreme, hrana i piće u baru na plaži od 11:00h - 16:00h. Hotelska peščana plaža je udaljena 200m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
COVID-19 PROTOCOL
 
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj :

Hotel Grand Park  Lara  4* Lara se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 14km od aerodroma Antalija i 16km od centra Antalije.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Grand Park Lara 4* je 896 raspoređenih u 8 zgrada koje su međusobno povezane:

 • Standardne sobe (22 m2, 1 spavaća soba i kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family deluxe (36 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Family elite (50 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, max. 5+1 osoba),
 • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama

Sve smeštajne jedinice u hotelu Grand Park Lara 4* imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon samo u family sobama, standardne sobe nemaju balkon, Wi-Fi internet bez doplate.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u toku dana i uveče, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10h do 24h, sladoled popodne u određeno vreme, hrana i piće u baru na plaži od 11:00h - 16:00h., bar na bazenu, dijet i vegeterijanski korner u glavnom restoranu.

All Inclusive koncept hotela Grand Park Lara 5* ne obuhvata: sva uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred, svu hranu i pića posle 24h.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (BBQ,kineski, italijanski i riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Park Lara 4*: lekar, čuvanje dece, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, prodavnice, rent-a-car. Wi-Fi internet bez doplate u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena 200m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju u hotelu Grand Park Lara 4*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, gimnastika, pikado, fitnes centar. Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Park Lara 4*: sportovi na vodi, bilijar, masaža i tertmani u SPA centar. Zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godine, dečije igralište, mini Disko uveče.

www.corendonhotels.com.Tr

Napomena:

Hotel zadržava pravo promene koncepta bez prethodnog obavestenja u slucaju Covid 19.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije