Grand Park Lara Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Grand Park Lara Hotel
  • 57 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Povoljno
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Fitnes & SPA

Hotel Grand Park Lara ★★★★ - Lara, Antalija - Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 14km od aerodroma Antalija i 14km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana i uveče, dečiji bufe, dijetalni bufe, vegeterijanski kutak u glavnom rest

Hotel Grand Park Lara Hotel

Hotel Grand Park Lara ★★★★ - Lara, Antalija - Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 14km od aerodroma Antalija i 14km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana i uveče, dečiji bufe, dijetalni bufe, vegeterijanski kutak u glavnom restoranu tokom ručka i večere, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h, sladoled 24h, hrana i piće u baru na plaži od 10:00 - 18:00h. Hotelska peščana plaža je udaljena 200m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Besplatan šatl prevoz do plaže. Wi-Fi internet bez doplate u celom hotelu.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Grand Park Lara 4* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 14km od aerodroma Antalija i 14km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Grand Park Lara 4* ima ukupno 896 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u 8 zgrada koje su međusobno povezane:

  • Standardna soba (22m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, bez balkona, max. 2+1 osoba),
  • Family deluxe soba (36m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
  • Family elite soba (50m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dnevna soba, kupatilo, max. 5+1 osoba),
  • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Grand Park Lara 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju tri puta nedeljno, voda svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon samo u family sobama, standardne sobe nemaju balkon, Wi-Fi internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana i uveče, dečiji bufe, dijetalni bufe, vegeterijanski kutak u glavnom restoranu tokom ručka i večere, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h, sladoled 24h, hrana i piće u baru na plaži od 10:00 - 18:00h.

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu, a'la carte restorane (sa rezervacijom unapred), svu hranu i piće posle 24h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani: Peppermint - svetska kuhinja, Sea food - riblji restoran, English breakfast a la carte, Aushi a la carte; snek bar na plaži, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet bez doplate u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Park Lara 4*: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, kompjuterske igrice, prodavnice, rent-a-car.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena 200m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Besplatan šatl prevoz do plaže. Cabane na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, gimnastika, pikado, fitnes centar, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina, dečije igralište, mini Disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, masaža i tertmani u SPA centru, škola ronjenja, igrice.

Napomena:

PET FRIENDLY HOTEL - do 8kg uz doplatu. Kućnim ljubimcima nije dozvoljeno u javnim delovima hotela.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.corendonhotels.com.tr


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije