Greenwood Suites Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Greenwood Suites Resort
  • 45 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • 1. dete do 13,99 god - POPUST
  • Idealno za porodice
  • Fitnes & SPA

Hotel Greenwood Suites Resort ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska se nalazi u Lari. Udaljen je 11 km od aerodroma Antalija i 13 km od centra Antalije. Hotel nije direktno na plaži. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kolači, kasna noćna užina, domaća bezalkoholna

Hotel Greenwood Suites Resort

Hotel Greenwood Suites Resort ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska se nalazi u Lari. Udaljen je 11 km od aerodroma Antalija i 13 km od centra Antalije. Hotel nije direktno na plaži. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kolači, kasna noćna užina, domaća bezalkoholna i alkoholna pića, kafa, čaj od 10:00 - 24:00h, bar na plaži i sneck restoran na plaži od 10:00 - 17:00h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Greenwood Suites Resort hotela:

Greenwood Suites Resort 5* se nalazi u Lari. Udaljen je 11 km od aerodroma Antalija i 13 km od centra Antalije. Hotel nije direktno na plaži.

Smeštaj:

Hotel Greenwood Suites Resort 5* ima ukupno 230 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj zgradi i pet blokova:

  • Standardna soba (35m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Standard pool soba (35m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, terasa sa direktnim pristupom zajedničkom bazenu, max 2+1 osoba),
  • Deluxe suit (75m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dve sofe, američka kuhija, kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Deluxe pool suit (60-80m2, dve spavaće sobe, jedna je sa francuskim ležajem, druga spavaća soba je sa dva singl ležaja, dva kupatila, terasa sa direktnim pristupom zajedničkom bazenu, max 2+2 osobe),
  • Deluxe superior suit (80-90m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, dnevna soba sa dve sofe, američka kuhinja, kupatilo, max 4+1 osoba),
  • Exclusive suit (100m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dnevna soba sa dve sofe, dva kupatila, max 4+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Greenwood Suites Resort 5* ima: balkon ili terasu, laminat i keramički pod, kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, split klimu, sef, mini bar (bezalkoholna pića), SAT TV i muzičke kanale. U deluxe sobama u kuhinji se nalazi frižider, mašina za pranje veša i posuđa.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kolači, kasna noćna užina, domaća bezalkoholna i alkoholna pića, kafa, čaj od 10:00 - 24:00h, bar na plaži i sneck restoran na plaži od 10:00 - 17:00h.

AlI Inclusive koncept hotela Greenwood Suites Resort 5* ne uključuje: sva uvozna pića, A La Carte restorane (sa rezervacijom unapred i uz doplatu), sva pića i hranu u terminu od 00:00 - 07:00h, sveže ceđene sokove, energetska pića, sobnu uslugu i flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restorani: Sapore - italijanski i Safran - turski, snek restoran, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, disko klub. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i u sobama.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Greenwood Suites Resort 5*: čuvanje dece, usluga lekara, usluga pranja veša, sobna usluga, frizer, rent-a-car, prodavnice, telefon, faks, internet i kompjuterske igre.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 750m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan šatl prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, zatvoreni bazen, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i šou programi uveče. Mini club za decu od 4 -12 godina, igralište, mini disco.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Greenwood Suites Resort 5*: svi sportovi na vodi, masaže, spa centar i salon lepote.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.sherwoodhotels.com.tr


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2023.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Lokacije