Melas Lara Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Melas Lara Hotel
 • 31 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Melas Lara Hotel ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra Antalije. Nudi: uslugu ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana i uveče, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna p

Hotel Melas Lara Hotel

Hotel Melas Lara Hotel ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra Antalije. Nudi: uslugu ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana i uveče, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok uz doručak, mini bar (sokovi, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), sladoled, bar na plaži, A'la Carte restorani jednom tokom boravka i uz rezervaciju unapred. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu su besplatni ali se svaka zamena doplaćuje. WI-FI internet (mala brzina) je besplatan u celom hotelu.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Melas Lara 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Melas Lara 5* ima ukupno 322 smeštajne jedinice:

 • Standardna soba (24m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + pomoćni ležaj, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Porodična soba (45m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedna sa francuskim ležajem, druga sa dva odvojena ležaja, kupatilo, max. 4 osobe),
 • Economy soba (22m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa kadom, max. 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Melas Lara 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, WI-FI, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana i uveče, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok za vreme doručka, mini bar (sokovi, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), sladoled, bar na plaži, A'la Carte restorani jednom tokom boravka i uz rezervaciju unapred.

Ultra AlI Inclusive koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, energetska pića, sveže voćne sokove nakon doručka, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani: turski, riblji i internacionalni, barovi u okviru hotelskog kompleksa. WI-FI internet (mala brzina) je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igre, šoping centar, rent a car.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu su besplatni ali se svaka zamena doplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoren bazen (ne radi tokom letnjih meseci) za odrasle i decu, tobogani, teniski tereni, košarka, gimnastika, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi. Zabavni program pored bazena i na plaži tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 -12 godina sa specijalnim programima tokom dana i večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, bilijar, masaže i tretmani u SPA centru.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.melashotels.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije