Saturn Palace Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Saturn Palace Resort
  • 39 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Saturn Palace Resort ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u Lari. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina i rani doručak, čaj, kafa, kolači i sladoled u određenim terminima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bez

Hotel Saturn Palace Resort

Hotel Saturn Palace Resort ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u Lari. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina i rani doručak, čaj, kafa, kolači i sladoled u određenim terminima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h, a'la carte restorani su uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotel Saturn Palace Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE - EN

Položaj:

Hotel Saturn Palace Resort 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 15 km od aerodroma Antalija i 17 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Saturn Palace Resort 5* ima ukupno 337 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (28m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + dodatni ležaj, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Family soba (40m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
  • Jaccuzi soba (38m2, spavaća soba sa đakuzijem, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Terrace jacuzzi soba (40m2, spavaća soba, kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, max. 2+2 osobe),
  • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Saturn Palace Resort 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koji radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina i rani doručak, čaj, kafa, kolači i sladoled u određenim terminima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h, a'la carte restorani su uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

Ultra AlI Inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, pića u disko klubu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani: Italijanski, turski i riblji restoran, lobby bar, vitamin bar, bar pored bazena i na plaži, noćni klub. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, internet kafe, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, šoping centar.

Plaža:

Hotel Saturn Palace Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi, program se menja svake druge nedelje, mini klub za decu od 4 do 12 godina uz dnevne i večernje programe.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, časovi tenisa, salon lepote, masaža, sportovi na vodi, bilijar, igrice.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije