Titanic Deluxe Lara

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Titanic Deluxe Lara
  • 82 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Titanic Deluxe Lara ★★★★★ Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u regiji Lara. Nudi: Deluxe all inclusive (24h usluga) - na bazi otvorenog bufea, izbor više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine u baru pored bazena i na plaži tokom dana, sladoled u određeno vreme, ponoćni bufe, dečiji bufe i hrana za bebe, veganski bufe, domaća i

Hotel Titanic Deluxe Lara

Hotel Titanic Deluxe Lara ★★★★★ Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u regiji Lara. Nudi: Deluxe all inclusive (24h usluga) - na bazi otvorenog bufea, izbor više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine u baru pored bazena i na plaži tokom dana, sladoled u određeno vreme, ponoćni bufe, dečiji bufe i hrana za bebe, veganski bufe, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Titanic Beach Lara 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan.

DELUXE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Titanic Deluxe Lara 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 10 km od aerodroma Antalija i oko 12 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Titanic Deluxe Lara 5* ima ukupno 640 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi i u anex zgradama u dvorištu:

Glavna zgrada:

  • Standarda soba (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba, nalaze se i u glavnoj ugradi i u aneksu),
  • Annex porodična soba (39m2, nalaze se pored ocean i dečijeg bazena na 2 sprata; porodične sobe na donjem spratu imaju glavnu spavaću sobu i još jednu sobu sa krevetom na sprat; porodične sobe na gornjem spratu imaju glavnu spavaću sobu i još jednu sobu sa 2 odvojena kreveta. Sve sobe su odvojene vratima, max. 4 osobe),
  • Junior suit (65-85m2, spavaća soba, deo za sedenje, kupatilo, max. 3+1 osoba, nalazi se u glavnoj zgradi),
  • Duplex suit (65m2, u prizemlju spavaća soba sa delom za sedenje i dva singl ležaja, jedno kupatilo, terasa sa đakuzijem, na spratu spavaća soba sa francuskim ležajem, bez vrata između spratova, sprat je kao galerija, max. 3+1 osoba, nalaze se u glavnoj zgradi na poslednjem spratu),
  • Colonel suit (120m2, dve odvojene spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila - jedno sa đakuzijem, nalaze se u glavnoj zgradi, max. 4 osobe),
  • Admiral suit (80-150m2, nalazi se na poslednjem spratu hotela, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila - jedno sa đakuzijem, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Titanic Beach Lara 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, bademantil, papuče, fen, direktnu telefonsku liniju, centralnu klimu, mini bar (voda, bezalkoholna pića i čips se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, tepih, SAT LCD TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon ili terasu, pogled more ili pogled vrt.

Usluga:

Deluxe all inclusive (24h usluga) - na bazi otvorenog bufea, izbor više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine u baru pored bazena i na plaži tokom dana, sladoled u određeno vreme, ponoćni bufe, dečiji bufe i hrana za bebe, veganski bufe, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića

Deluxe All Inclusive koncept ne uključuje: uvozni šampanjac, domaća i uvozna kvalitetna vina i luksuzna pića, konjak i 12 godina star viski, A’la Carte restorane (uz rezervaciju unapred), sobnu uslugu, sveže voćne sokove (osim za vreme doručka).

Sadržaj:

Glavni restoran Parkfora na bazi otvorenog bufea, A la carte restorani: Pier Taverna - BBQ restoran, Pascarella - italijanski restoran, Capari - riblji restoran, Nori - japanski restoran, Beef Grill Club - Steak restoran, barovi unutar hotelskog kompleksa, bar pored bazena, bar na plaži, lobi bar, disko bar. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: šoping centar, frizer, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax.

Plaža:

Hotel Titanic Beach Lara 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, olimpijski i poluolimpijski bazeni, tobogani - akva park, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, stoni tenis, pikado, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji muzički šou program, mini Tini Club za decu od 4 do 12 godina i Junior dečiji klub od 12 do 17 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, teren za fudbal, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, Wellness i Spa centar.

Napomena:

Titanic Beach Lara 5* hotel renoviran je 2022. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije