Titanic Mardan Palace

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Titanic Mardan Palace
 • 86 slika
 • za decu
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Animacija
 • Najbolja kupovina
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice

Hotel Titanic Mardan Palace ★★★★★ - Kundu, Lara, Turska je savršen izbor za odmor u Lari 2021. Nudi: Golden inclusive – 24h usluga hrane i pića – doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana, domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna hrana za decu i bebe na raspolaganju 24h, poslastičarnica, sladoled bar, voćni bife. Privatna peščana hotelska plaža sa ležaljkama, suncobr

Hotel Titanic Mardan Palace

Hotel Titanic Mardan Palace ★★★★★ - Kundu, Lara, Turska je savršen izbor za odmor u Lari 2021. Nudi: Golden inclusive – 24h usluga hrane i pića – doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana, domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna hrana za decu i bebe na raspolaganju 24h, poslastičarnica, sladoled bar, voćni bife. Privatna peščana hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i dušecima koji se ne naplaćuju
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Titanic Mardan Palace 5* hotela:

Hotel Titanic Mardan Palace se nalazi u Lari - Kundu regiji. Udaljen je 15km od aerodroma u Antaliji i 25km od centra grada.

Smeštaj:

Hotel Titanic Mardan Palace 5* raspolaže sa 543 smeštajne jedinice.

 • Premium sobe (42-48m2, glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max 3 osobe),
 • Deluxe sobe (61m2, glavna zgrada, spavaća soba sa delom za sedenje, kupatilo dizajnirano kao tursko kupatilo, djakuzi, max 3 osobe),
 • Family sobe (55-60m2, glavna zgrada, dve spavaće sobe odvojene vratima, deo za sedenje, kupatilo, max 4 osobe),
 • Premium Family sobe (70m2, glavna zgrada, dve spavaće sobe odvojene vratima, deo za sedenje, dva kupatila, max 4 osobe +beba),
 • Pool Duplex suits (90m2, glavna zgrada, na spratu spavaća soba sa francuskim lažajem i kupatilom, u prizemlju spavaća soba sa dva standardna ležaja, kupatilo, deo za sedenje, X Large mini bar, sobna usluga, set za nespresso, velika terasa (22m2) sa delom za sedenje i direktnim pristupom bazenu, max 4 osobe+dete+beba),
 • Premium Pool Duplex suits (110m2, glavna zgrada, na spratu su dve spavaće sobe odvojene vratima i u svakoj sobi je kupatilo, deo za sedenje i balkon, u prizemlju su mini kuhinja, trpezarijski sto, X Large mini bar, sobna usluga, set za nespresso, i velika terasa (22m2) sa direktnim pristupom bazenu, max.5pax+1 beba),
 • Grand Duplex Suit (145m2, glavna zgrada na 5. spratu, na spratu su spavaća soba sa kupatilom i djakuzijem, a u prizemlju spavaća soba sa dva standardna ležaja, kupatilo, deo za sedenje, X Large mini bar, sobna usluga, set za nespresso, balkon, max 5 osoba+beba).

Sve sobe imaju bade mantile, papuče, specijalnu kozmetiku u kupatilima, tuš kabinu ili kadu, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, Wi Fi, LCD Smart SAT TV programe, veliki mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, voćni sokovi, nesquick, mleko, čokolada, keks se dopunjuju svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, balkon ili terasu sa delom za sedenje.

Specijalni tipovi soba:

 • Royal Duplex Suit (145m2, glavna zgrada, pogled na more ili bazen, na spratu su spavaća soba sa king ležajem, kupatilo sa djakuzijem i turskim kupatilom, u prizemlju spavaća soba sa dva standardna ležaja, kupatilo sa djakuzijem, deo za sedenje, terasa sa djakuzijem, max 5 osoba+dete+beba),
 • Lake House (170m2, baštenski deo izmedju glavne zgrade i obale, dve odvojene spavaće sobe, obe sobe imaju kupatilo sa djakuzijem i tuš kabinom dizajniranom kao tursko kupatilo, soba za sedenje sa trpezarisjkim stolom, velika terasa i direktni pristup bazenu namenjenom samo za ove sobe, max 5 osoba+dete+beba),
 • Presidential suit (220m2, glavna zgrada, pogled na bazen ili more, dve odvojene spavaće sobe, obe imaju kupatilo sa djakuzijem, soba za sedenje sa velikim trpezarijskim stolom, velika terasa sa djakuzijem, max 5 osoba+dete+beba),
 • King Suit (600m2, glavna zgrada, na 8. spratu, dve spavaće sobe sa king ležajima, dva kupatila sa djakuzijem, soba za playstation, kuhinja, radna soba, soba za sedenje sa velikim trpezarijskim stolom, sauna, velika terasa i privatni bazen, max 5 osoba+dete+beba).

Sve sobe imaju bade mantile, papuče, specijalnu kozmetiku u kupatilima, tuš kabinu ili kadu, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, Wi Fi, LCD Smart SAT TV programe, extra veliki mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, uvozna alkoholna pića, voćni sokovi, nesquick, mleko, čokolada, keks se dopunjuju svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, balkon ili terasu sa delom za sedenje, Cabana na plaži, usluge pranja veša i peglanje, VIP transfer usluge, voće i orašasti plodovi u sobi.

Usluga za specijalne tipove soba za rezervacije na 7 i vise nocenja: besplatan VIP avionski prevoz, CIP terminal usluge ( Presidential suit & King suit), CIP Lounge & Fast track (Royal Duplex Suit & Lake House), Dom Perpignan sampanjac prilikom cekiranja, express prilikom cekiranja, buket cveca, besplatna sobna usluga, X Large mini bar, turn down usluga, pillow meni, Cabana, usluge pranja i peglanja vesa, usluga privatnog batlera (Presidential Suit & King Suit)

Usluga:

Golden inclusive – 24h usluga hrane i pića – doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana, domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna hrana za decu i bebe na raspolaganju 24h, poslastičarnica, sladoled bar, voćni bife.

Koncept hotela Titanic Mardan Palace 5* ne uključuje: A'la Carte restorane potrebna rezervacija unapred uz doplatu, bar u Secret Tower-u, podrum vina potrebna rezervacija, uslugu u privatnim paviljonima na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, 8 A'la Carte restorana: Beef Grill Club (uz doplatu), Asian (uz doplatu), Aquamarin Sea Food (uz doplatu), Silk Road Indian (neophodna rezervacija koja je besplatna), Besiktas Royal restaurant (uz doplatu); Hasar, Greek i Pascarela restorani su besplatni i uz rezervaciju unapred, 23 bara u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Titanic Mardan Palace 5*: usluge lekara, rent a car, telefon, fax, usluge čuvanja dece, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu Titanic Mardan Palace 5*.

Plaža hotela Titanic Mardan Palace 5*:

Privatna peščana hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i dušecima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle (glavni otvoreni bazen 9700m2), Aquariun bazen (500m2) Aqua Park, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Titanic Mardan Palace 5*: sportovi na vodi, Be Fine Spa & Thalasso centar, profesionalni fudbalski tereni, tereni za golf.

Tini Kids club - mini klub sa programima za decu svih uzrasta, specijalni dečiji restoran, specijalne sobe za bebe, mogućnost za pripremu hrane za bebe i malu decu, bazeni i igraonice, igralište, bioskop, večernji program. Zabavni programi sa profesionalnim timom tokom dana i uveče.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije