Trendy Lara

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Trendy Lara
  • 61 slika
  • Naša preporuka
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitnes & SPA

Hotel Trendy Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska se nalazu u regiji Lara. Udaljen je 15 km od aerodroma Antalija i 25 km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, večernja užina, dijetalni bufe, dečiji bufe, užina i restoran na plaži u toku dana, sva

Hotel Trendy Lara

Hotel Trendy Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska se nalazu u regiji Lara. Udaljen je 15 km od aerodroma Antalija i 25 km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, večernja užina, dijetalni bufe, dečiji bufe, užina i restoran na plaži u toku dana, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, poslastičarnica, sladoled u toku dana, bar i snek restoran na plaži od 10:00-18:00h.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Trendy Lara hotela:

Hotel Trendy Lara 5* se nalazu u regiji Lara. Udaljen je 15 km od aerodroma Antalija i 25 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Trendy Lara ima 674 smeštajne jedinice koje su raspoređene u 3 bloka glavne zgrade, Garden suitovima i vilama:

  • Superior soba (36m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Family suit (55m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, max 4+1 osoba),
  • Garden suit u prizemlju (55m2, jedna spavaća soba sa velikim dnevnim boravkom, jedno kupatilo, nalaze se u bašti i imaju pristup bazenu ili izlaz u baštu sa terase, max 2+2 osobe),
  • Family garden suit (65m2, dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, jedno kupatilo, nalaze se u bašti na prvom spratu, max 4+1 osoba),
  • Vila (120m2, spavaća soba, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijskim stolom, dva kupatila, balkon i terasa, nalazi se u bašti u prizemlju ili prvom spratu, max 4+1 osoba),
  • 7 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Trendy Lara 5* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, deo za sedenje, VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon ili terasu, WI-FI. U svim sobama je zabranjeno pušenje.

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, večernja užina, dijetalni bufe, dečiji bufe, užina i restoran na plaži u toku dana, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, poslastičarnica, sladoled u toku dana, bar i snek restoran na plaži od 10:00-18:00h.

Ultra All Inclusive koncept hotela Trendy Lara 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, uvozni šampanjac, sveže ceđene sokove od voća i povrća, energetska pića, flaširana pića, uvozna i podrumska vina, sobnu uslugu, lokalna i uvozna flaširana vina, Vitamin bar, A la Carte restorane (uz rezervaciju unapred).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar na plaži i pored bazena, barovi u okviru hotelskog kompleksa, A la Carte restorani: Luna Pienna - italijanski, Sakamai - dalekoistočni, Noma - svetski, Turquoise - grčki, Teppanyaki - japanski i The Red - steak hous.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent-a-car, prodavnice. Wi-Fi internet male brzine u lobiju, sobama i na plaži se ne naplaćuje.

Plaža:

Peščano-šljunkovita hotelska plaža je udaljena 450m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Besplatan prevoz čamcem preko reke do plaže tokom celog dana.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, bazen sa morskom vodom može da se greje u zimskom periodu, aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži sa profesionalnim timom, večernji šou programi, uživo muzika nekoliko puta u toku nedelje. Mini klub za decu od 04 do 17 godina, različiti programi prilagođeni uzrastima dece, specijalni zabavni tim.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, kuglanje, bilijar, SPA, Wellness centar, masaža, kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.trendy.com.tr


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2023.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije