Adalya Artside

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Adalya Artside
  • 43 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitnes & SPA

Hotel Adalya Artside ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu za leto 2024. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnje užine, ručak, poslepodnevni kolači, kolačići, užine, večeru, kasna noćna užina do 07.00h ujutru, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i b

Hotel Adalya Artside

Hotel Adalya Artside ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu za leto 2024. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnje užine, ručak, poslepodnevni kolači, kolačići, užine, večeru, kasna noćna užina do 07.00h ujutru, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, mini bar u sobama, A'la Carte restorani uz rezervaciju 1 dan unapred i jednom u toku boravka. Hotelska privatna peščana plaža udaljena 300m od hotela – suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu bez doplate. Smešten u hotelskoj četvrti Evrenseki, na manje od deset minuta vožnje od Sidea, gde gosti mogu pronaći restorane, barove, užurban noćni život, arheološki muzej i rimske/helenističke ruševine starog grada, ovaj porodični hotel nudi niz sadržajima i udaljen je tri minuta hoda od sopstvene plaže. Prostrani otvoreni bazen ima akva bazen sa toboganima, koji obećavaju mnogo zabave, a za one koji traže više zabave, tu je i animacijski tim dok mlađa deca mogu da uživaju u mini klubu. Bogat izbor restorana na bazi švedskog stola do specijalizovanih a la carte restorana zadovoljiće gurmane, dok raznovrsni barovi pružaju raznovrsnost za uživanje u osvežavajućem piću. Lokalni prevoz i taksi su dostupni u blizini kompleksa koji omogućavaju lak pristup mnogim atrakcijama u ovom delu Tirkizne obale.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Adalya Artside hotela:

Hotel Adalya Artside 5* se nalazi u regiji Evrenseki, na 10km od grada Sidea i 65km od aerodorma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Adalya Artside 5* raspolaže sa 417 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade:

  • Standard soba (29 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single krevet + sofa, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Standard sobe sa krevetom na sprat (32 m2, 1 velika soba sa francuskim ležajem+ krevet na sprat za decu, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Family sobe povezane (57 m2, 2 odvojene sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa 2 single kreveta, 1 kupatilo, max 4 osobe),
  • 2 sobe prilagaođene osobama sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa tušem, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića pri dolasku a kasnije se dopunjuju vodom i mineralnom vodom svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), LCD TV sa satelitskim programima, WiFi internet konekcija, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnje užine, ručak, poslepodnevni kolači, kolačići, užine, večeru, kasna noćna užina do 07.00h ujutru, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenim terminima, mini bar u sobama, A'la Carte restorani uz rezervaciju 1 dan unapred i jednom u toku boravka. Bar na plaži i restoran od 10.00h - 18.00h.

UAI koncept hotela Adalya Artside 5* ne uključuje: premium uvozna pića, sveži voćni sokovi, turska i uvozna flaširana vina, uvozni šampanjac, flaširana pića, sobna usluga, sva pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani (italijanski, BBQ i kineski, turski, plodovi mora), bar na plaži od 10.00-18.00, barovi u celom kompleksu

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adalya Artside 5*: usluge: lekara, čuvanja dece, pranja veš i hemisko čišćenje , prodavnice, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igre, rent a car. Wi-Fi u lobiju bez doplate .

Plaža hotela Adalya Artside 5*:

Hotelska privatna peščana plaža udaljena 300m od hotela - suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu bez doplate.(Nema prevoza do plaže).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, se ne naplaćuju. Zabavni program tokom dana, takmičenja, šou programi, mini klub za decu (4-12godina).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adalya Artside 5*: masaža, SPA centar i salon lepote, kuglanje, bilijar, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi.

Napomena:

Renoviranje : 2019

www.adalyahotels.com 

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije