Adalya Ocean Deluxe

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Adalya Ocean Deluxe
  • 55 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Adalya Ocean Deluxe ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu za leto 2024. Nudi Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni kolači i torte,užina, kasna večernja užina, rani doručak do 07:00h, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pi

Hotel Adalya Ocean Deluxe

Hotel Adalya Ocean Deluxe ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu za leto 2024. Nudi Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni kolači i torte,užina, kasna večernja užina, rani doručak do 07:00h, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled koji se služi u određeno vreme, mini bar u sobama, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred jednom u toku boravka. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Odmaralište je oko 10 km zapadno od Sidea i Manavgata na peščanim plažama turske rivijere. Međunarodni aerodrom Antalija je udaljen još 65 km. Odmaralište se sastoji od četiri zgrade sa ukupno 382 sobe za goste. Ima veliki bazen soba, teniski tereni i kuglana. Deca se mogu zabavljati na toboganima. Gosti mogu besplatno koristiti dobro opremljenu teretanu Spa centar obuhvata zatvoreni bazen, saunu i hamam. Na javnoj plaži u ispred hotela gosti mogu besplatno da nađu ležaljke i suncobrane. Kulinarska raznovrsnost se nudi u švedskom stolu i pet a carte restorana. Odmaralište nudi zabavne programe i komičarske predstave uveče.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Adalya Ocean Deluxe hotela:

Hotel Adalya Ocean Deluxe 5* se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 10km od Sidea i 65km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Adalya Ocean Deluxe 5* je 382 raspoređenih u 3 zgrade:

  • Standard sobe (30 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj ( neke sobe su sa francuskim + 2 single ležaja ) , 1 kupatilo, max. 2+2 osoba),
  • Standard superior comfort sobe pogled more (30 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max. 2+1 dete+beba),
  • Family sobe (55 m2, 2 spavaće sobe razdvojene vratima, 1 kupatilo max. 4 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa invaliditetom.

Sve smeštajne jedinice imaju delimičan ( bočni) pogled more, pogled more i pogled kopno, kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, LCD TV sa satelitskim programima, WI FI internet, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina,ručak, popodnevni kolači i torte,užina, večera,kasna večernja užina, rani doručak do 07:00h, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled koji se služi u određeno vreme, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka. Bar na plaži 10.00 - 18.00h.

Ultra All Inclusive koncept hotela Adalya Ocean Deluxe 5* ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, sva domaća i uvozna flaširana vina, uvozni šampanjac, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani (italijanski Ristirante La Vela, turski - Cevahir, meksički - Picante), Dolphin - riblji (morski plodovi), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adalya Ocean Deluxe 5*: lekar, čuvanje dece,usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car se dodatno naplaćuje. Wi-Fi internet u celom hotelu.

Plaža hotela Adalya Ocean Deluxe 5*:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, se ne naplaćuju.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adalya Ocean Deluxe 5*: masaža, SPA, salon lepote, kuglanje, bilijar,igraonica, sportovi na vodi.

Zabava u toku dana, takmičenja, šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina

Napomena:

www.adalyaocean.com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije