Adora Calma Beach Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Adora Calma Beach Hotel
  • 27 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Za parove
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • Otvoreni bazen
  • Na plaži

Hotel Adora Calma Beach ( +16 ) ★★★★ - Kizilot, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 15km od centra Sidea i Manavgata i 80km od aerodroma u Antaliji i odličan je izbor za letovanje u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna ponoćna supa, dijetalni i veget

Hotel Adora Calma Beach Hotel

Hotel Adora Calma Beach ( +16 ) ★★★★ - Kizilot, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 15km od centra Sidea i Manavgata i 80km od aerodroma u Antaliji i odličan je izbor za letovanje u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna ponoćna supa, dijetalni i vegeterijanski meni na upit, domaća bezalkoholna pića i pivo. Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Wi Fi internet je besplatan u celom hotelu.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Adora Calma Beach hotela:

Adora Calma Beach hotel 4* se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 15km od centra Sidea i Manavgata i 80km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Adora Calma Beach 4* ima ukupno 60 smeštajnih jedinica raspoređenih u bungalovima:

  • Standardna soba (23m2, spavaća soba sa francuskim ležajem,jedno kupatilo, max. 2 osobe),
  • Romantic suit with jacuzzi (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i delom za sedenje,jedno kupatilo, sobe su sa direktnim pogledom na more, max. 2 osobe),
  • Romantic private pool soba sa pogledom na more (26m2 , spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, privatna terasa sa bazenom, sobe su sa direktnim pogledom na more, max. 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Adora Calma Beach 4* : kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, split klimu, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), laminat, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon ili terasu. Svaka smeštajna jedinica je isključivo sa francuskim ležajem.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna ponoćna supa, dijetalni i vegeterijanski meni na upit, domaća i neka uvozna bezalkoholna pića do 24h, sva bezalkoholna pića i pivo se uslužuju u flašama .

UAI koncept ne uključuje: ostala uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled, flaširana pića, sve koktele, specijalna vina, svu hranu i pića nakon 24:00h, sobnu uslugu..

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena. Wi Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, rent a car.

Plaža hotela Adora Calma Beach 4*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, odbojka na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: tursko kupatilo, masaža.

www.adorabeachhotel.com

Napomena:

Renoviran: zima 2019/2020 ceo hotel.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

www.adorabeachhotel.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Lokacije