Akdora Resort Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Akdora Resort Hotel & Spa
 • 28 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • Fitness

Hotel Akdora Resort Hotel & Spa ★★★★ - Side, Turska (Ex. Palmiye Garden Hotel) se nalazi u regiji Side, udaljen cca 2 km od centra grada i cca 60 km od aerodroma u Antaliji. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevna kafa, čaj i kolači, večeru, lokalna i bezalkoholna pića (10:00 – 22:00h), koncentrov

Hotel Akdora Resort Hotel & Spa

Hotel Akdora Resort Hotel & Spa ★★★★ - Side, Turska (Ex. Palmiye Garden Hotel) se nalazi u regiji Side, udaljen cca 2 km od centra grada i cca 60 km od aerodroma u Antaliji. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevna kafa, čaj i kolači, večeru, lokalna i bezalkoholna pića (10:00 – 22:00h), koncentrovane voćne sokove. Wi-Fi u lobi baru bez doplate. Ovaj popularni hotel se nalazi na povoljnoj lokaciji u istorijskom gradu Side na Turskoj rivijeri. Centar sa brojnim restoranima, barovima, kafićima i prodavnicama nalazi se na pešačkoj udaljenosti, a luka i poznata antička mesta kao što su fantastični Apolonov hram, Atinski hram ili najveći amfiteatar u Anadoliji su na dohvat ruke.

 

FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

 

Položaj Akdora Resort Hotel & Spa hotela:

Akdora Resort Hotel & Spa 4* se nalazi u regiji Side, udaljen samo 2 km od centra grada i cca 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Akdora Resort Hotel & Spa 4* raspolaže sa 140 smeštajne jedinice u tri bloka (pet spratova):

 • Standardne sobe (24m2 ,  jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj, jedno kupatilo, max 2+1),
 • Economy sobe (18m2 , jedna spavaća soba sa francuskim ležajem , jedno kupatilo, bez balkona, max 2 osobe)
 • Standardne sobe sa krevetima na sprat (24m2 ,  jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na sprat, jedno kupatilo, max 2+2 osobe)
 •  Porodične sobe (35m2 , dve odvojene sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa dva singe ležaja, jedno kupatilo, max 4 osobe)

Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda pri dolasku), ketler, set za kafu i čaj, sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon (osim u economy sobama).

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevna kafa, čaj i kolači, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00 – 22:00h), koncentrovane voćne sokove.

AI koncept ne uključuje: sva pića posle 22h, sva vrste uvoznog pića, sveže ceđene sokove, tursku kafu, sva flaširana i piće u limenkama. Na plaži nema usluge hrane i pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barove pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, pranja veša, telefon, faks, internet cafe i kompjuterske igre, rent a car, šoping centar. Wi-Fi u lobi baru bez doplate.

Plaža hotela Akdora Resort Hotel & Spa 4*:

Hotelska peščana plaža se nalazi na cca 600 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Zamena peškira uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis. Lagani animacioni programi u toku dana i večeri, mini club za decu od 4-12godina.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima hotela Akdora Resort Hotel & Spa 4: masaža, SPA centar, sportovi na vodi.

Napomena:

Renoviran 2020. godine

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.akdoraotel.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije