Alarcha Hotels & Resort

  • Alarcha Hotels & Resort
  • 67 slika

Hotel Alarcha Hotel & Resort ★★★★★ - Kizilot, Manavgat, Side, Turska nalazi se u regiji Kizilot u Sideu. Udaljen je 100 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, ručak, večera, kasni noćni bufe i rano jutar

Hotel Alarcha Hotels & Resort

Hotel Alarcha Hotel & Resort ★★★★★ - Kizilot, Manavgat, Side, Turska nalazi se u regiji Kizilot u Sideu. Udaljen je 100 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, ručak, večera, kasni noćni bufe i rano jutarnji doručak. Sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, usluge hrane i pića 24h, sladoled u odredjeno vreme, mini bar sa vodom i bezalkoholnim pićem se dopunjuje svaki dan, glavni restoran nudi dečiji buffet i dijetalni bufet. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu

 

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Alarcha Hotel & Resort hotela:

Alarcha Hotel & Resort 5* nalazi se u regiji Kizilot u Sideu. Udaljen je 100 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Alarcha Hotel & Resort 5* ima ukupno 388 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi:  

  • Standard sobe (31 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Senior sobe (37 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan odvojeni ležaj, 1 kupatilo, max 3 osobe)
  • Suite sobe pogled more ( 60m2 , 1 velika spavaća soba safrancuskim ležajem , deo za sedenje i veliki balkon, direktan pogled more , Vip usluga , max 2 osobe ) .

Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, kadom i fenom, bademantil, papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova,direktnu telefonsku liniju , mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, laminat, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi internet, balkon. (Hotel nema dva odvojena ležaja . U standardnoj sobi 2 odrasle osobe + 2 dece , deca će spavati u tom istom ležaju ili će drugo dete spavati u francuskom ležaju sa roditeljima )

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, večera, kasni noćni bufe i rano jutarnji doručak. Sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, usluge hrane i pića 24h, sladoled u odredjeno vreme, glavni restoran nudi dečiji buffet i dijetalni bufet. Užine na plaži od 10:00 do 17:00h.

UAI koncept hotela Alarcha Hotel & Resort 5* ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića koja se ne nalaze na meni listi, sva flaširana pića, energetska pića, sveže sokove od voća, specijalna vina, sobnu uslugu. A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred se dodatno naplaćuje.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani: Turski, Italijanski i Riblji barovi na raznim mestima u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alarcha Hotel & Resort 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Alarcha Hotel & Resort 5*:

Hotelska peščano šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju u hotelu Alarcha Hotel & Resort 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi i takmičenja tokom dana, u večernjim časovima šou programi, mini klub za decu su samo jedan deo veoma bogatog programa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alarcha Hotel & Resort 5*: masaža, wellness centar, bilijar, sportovi na vodi, igraonica.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije