Alba Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Alba Resort
  • 68 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Idealno za porodice
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Alba Resort ★★★★★ - Colakli, Side, Turska se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 55 km od aerodroma Antalija i oko 8 km od centra Sidea, renoviran je 2013. godine i savršen je izbor za letovanje u Sideu. Nudi All inclusive uslugu (sve ukljuceno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, poslepodne kolači, kafa i č

Hotel Alba Resort

Hotel Alba Resort ★★★★★ - Colakli, Side, Turska se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 55 km od aerodroma Antalija i oko 8 km od centra Sidea, renoviran je 2013. godine i savršen je izbor za letovanje u Sideu. Nudi All inclusive uslugu (sve ukljuceno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, poslepodne kolači, kafa i čaj, užina u kasnim večernjim satima, bufe za decu i bebe, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, sladoled u određenom periodu pored bazena, pića u Discu do 01:00h uveče. Hotelska plaža je šljunkovita, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Wi-Fi bez doplate dostupan kod Dolphin bara i bara kod bazena. Ovaj hotel u odmaralištu se može pohvaliti zadivljujućim okruženjem u okrugu Čolakli. Hotel se nalazi na samo 8 km od centra Sidea, gde se nalaze brojne atrakcije. Hotel se nalazi samo 100 metara od plaže. U blizini se nalaze veze do mreže javnog prevoza. Ovaj hotel u odmaralištu će sigurno impresionirati, uživajući u spoju tradicionalnih i savremenih elemenata. Sobe za goste nude opušteno okruženje u kojem možete pobeći od ostatka sveta. Hotel nudi brojne sadržaje i usluge, zadovoljavajući potrebe svakog putnika. Hotel ima igraonicu i diskoteku, kao i otvoreni bazen sa toboganima, koji nude zabavu za posetioce svih uzrasta.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Alba Resort hotela:

Alba Resort hotel 5* se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 55 km od aerodroma Antalija i oko 8 km od centra  Sidea.

Smeštaj:

Ukupno ima 445 smeštajnih jedinica raspoređenih u 10 blokova glavne zgrade:

  • Standardna soba, uključujući 4 sobe za sobe za posebnim potrebama (26 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Standardna soba sa krevetom na sprat (od 25 m2 do 32 m2, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom + krevetom na sprat, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe, sve sobe imaju pogled na kopno),
  • Family soba tip 1 (41 m2, 2 spavaće sobe međusobno odvojene vratima,1 kupatilo, 1 balkon, max. 4 osobe, sve sobe imaju pogled na kopno),
  • Deluxe family soba (55 m2, 2 odvojene spavaće sobe, 2 kupatila, 2 balkona, max. 4+2 osobe, sve sobe imaju pogled na kopno ili more).

Svaka smešajna jedinica hotela Alba Resort 5* ima: kupatilo sa kadom, tuš, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za pravljenje kafe i čaja, sef (uz doplatu), tepih, LCD TV sa SAT i muzičkim kanalima.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, poslepodne kolači, kafa i čaj, užina u kasnim večernjim satima i rani doručak, bufe za decu i bebe, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, sladoled u određenom periodu pored bazena, pića u Diskoteci do 01:00 uveče.

AI koncept hotela Alba Resort 5* ne uključuje: uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobna usluga, sveže voćne sokove, energetska pića, flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran Olympos na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la carte restorani : Ophelia - italijanska kuhinja, Anfora - morska hrana, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alba Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, deo za šoping, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car. Wi-Fi bez doplate dostupan je u javnim delovima hotela i na plaži .

Plaža hotela Alba Resort 5*:

Hotelska plaža je peščana i šljunkovita, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, teniski tereni, odbojka, odbojka na plaži, mini fudbal, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, mini golf, zabavni program sa veoma profesionalnim timom tokom dana, uveče specijalni šou programi, bioskop, ponekad muzika uživo, žurka na plaži. Mini klub za decu od 4 do 12 godina tokom dana i mini disko u večernjim časovima .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alba Resort 5*: masaža, SPA i salon lepote, sve vrste sportova na vodi, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, bilijar i igraonica.

Napomena:

Hotel Alba Resort 5* je renoviran 2013.

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.albahotels.com.tr.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije