Alba Royal

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Alba Royal
  • 56 slika
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Alba Royal ★★★★★ - Colakli, Side, Turska je odličan izbor za letovanje u Sideu. Nudi Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večera, poslepodne kolaci, kafa i čaj, užina u kasnim večernjim satima, sveži sok od narandže za doručak, sva lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladol

Hotel Alba Royal

Hotel Alba Royal ★★★★★ - Colakli, Side, Turska je odličan izbor za letovanje u Sideu. Nudi Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večera, poslepodne kolaci, kafa i čaj, užina u kasnim večernjim satima, sveži sok od narandže za doručak, sva lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima. A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Hotel se nalazi 13 km od Manavgata i 8 km od drevnog grada Side. Nacionalni i međunarodni aerodrom Antalija udaljen je 55 km od kompleksa. Gosti mogu uživati na privatnoj plaži hotela kao iu prekrasnom pogledu na obližnje planine. Rezidencija se sastoji od 224 sobe, raspoređene na 3 sprata. Hotel nudi širok spektar sadržaja uključujući lobi sa menjačnicom i recepciju koja radi 24 sata. Gosti takođe mogu uživati u kafiću na licu mesta, diskoteci i restoranu za piće i ručavanje. Na licu mesta postoje konferencijske prostorije, kao i pristup internetu za poslovne putnike. Sve smeštajne jedinice su standardno kompletno opremljene i imaju split sistem za klimatizaciju i grejanje. Mogućnosti za slobodno vreme uključuju fitnes centar, spa procedure i razne sportske mogućnosti. Hotel nudi all-inclusive pakete obroka. Wi-Fi internet u lobiju, Nakita lounge baru i pored bazena se ne doplaćuje.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Alba Royal hotela:

Alba Royal hotel 5* se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 55km od aerodroma Antalije i oko 8km od centra Sidea.

Smeštaj:

Ukupno ima 224 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 glavne zgrade :

  • Standardne sobe, uključujući 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama (26 m2, 1 spavaća soba, 1kupatilo, max. 3osobe),
  • Superior sobe (32 m2, veća prostorija, kupatilo, velika terasa, max. 3 osobe),

Svaka smešajna jedinica hotela Alba Royal 5* ima: kupatilo sa kadom, tuš, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za pravljenje kafe i čaja, sef, laminat,Wi-Fi (uz doplatu), LCD TV sa SAT i muzičkim kanalima.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večera, poslepodne kolači, kafa i čaj, užina u kasnim večernjim satima, sveži sok od narandže za doručak, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, dijetalni bufe, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka.

UAI koncept hotela Alba Royal 5* ne uključuje: premium i luksuzna uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobna usluga, sveže voćne sokove (osim za doručak), energetska pića, flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran Alatau na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la carte restorani (Efendy - turska kuhinja, Amadeus - morska hrana, Cubana - kubanska kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa, poslastičarnica, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alba Royal 5*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer,šoping, telefon, fax, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju, Nakita lounge baru i pored bazena se ne doplaćuje.

Plaža hotela Alba Royal 5*:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri uz deposit. Wi-Fi na plaži i u javnim delovima hotela se ne doplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, teniski tereni, odbojka, odbojka na plaži, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna i parna soba, mini golf, zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, specijalni večernji šou programi, bioskop, ponekad muzika uživo, žurka na plaži

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alba Royal 5*: masaža, SPA i salon lepote, sve vrste sportova na vodi, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, bilijar, igraonica .

Napomena:

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.albahotels.com.tr

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije