Aletris Deluxe Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Aletris Deluxe Hotel & Spa
  • 43 slika
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Fitness

Hotel Aletris Deluxe Hotel & Spa ★★★★★ - Gundogdu, Side, Turska se nalazi u regiji Gundogdu. Udaljen je 15km od Sidea i 45km od aerodroma u Antaliji, ima sopstvenu hotelsku privatnu peščanu plažu koja se nalazi 600 m od hotela Aletris Deluxe Hotel & SPA 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu. Nudi uslugu Ultra All I

Hotel Aletris Deluxe Hotel & Spa

Hotel Aletris Deluxe Hotel & Spa ★★★★★ - Gundogdu, Side, Turska se nalazi u regiji Gundogdu. Udaljen je 15km od Sidea i 45km od aerodroma u Antaliji, ima sopstvenu hotelsku privatnu peščanu plažu koja se nalazi 600 m od hotela Aletris Deluxe Hotel & SPA 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno), 24h hrana i piće na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina i rani doručak, sva domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa, sveži voćni sokovi samo za doručak,sladoled u odredjenom terminu, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka u jednom od njih, užine na plaži od 11.00-18.00h.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Aletris Deluxe Hotel & Spa hotela:

Aletris Deluxe Hotel & Spa 5* se nalazi u regiji Gundogdu. Udaljen je 15km od Sidea i 45km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Aletris Deluxe Hotel & Spa 5* poseduje ukupno 369 smeštajnih jedinica u nekoliko blokova:

  • Standardna soba (32 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family soba sa jednim kupatilom (48 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Swim Up standardna soba (32 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, direktni pristup bazenu, max 2 +1 osoba),
  • Swim up Family soba (48 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, direktan pristup bazenu, max 4 osobe)
  • Sobe za medeni mesec ( 32m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem ,kupatilo, đakuzi u sobi ili na balkonu, max 2 osobe) 

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, VRV klimu ,direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (bezalkoholna pića, voda, mineralna voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, LCD SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno), 24h hrana i piće na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina i rani doručak, sva domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa, sveži voćni sokovi samo za doručak,sladoled u odredjenom terminu, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka u jednom od njih, užine na plaži od11.00-18.00h.

UAI koncept hotela Aletris Deluxe Hotel & SPA 5* ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna domaća i uvozna vina, energetska pića i sva flaširana pića, sobnu uslugu ,nargilu.

Sadržaj:

Del Gusto glavni restoran na bazi otvorenog bufea,dečiji bufe, dijetalni bufe, restoran kod bazena,snek i bar blizu plaže, A'la Carte restorani - Ionya – turska kuhinja, Ristorante Basilico – italijanska kuhinja, Olive A la carte restoran– riblji restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aletris Deluxe Hotel & SPA 5*: usluge lekara, telefon, fax, internet kafe, čuvanje dece, kompjuterske igrice, frizer, usluga pranja veša, šoping centar, rent a car. Wi-Fi internet u celom hotelu i sobama je besplatan.

Plaža hotela Aletris Deluxe Hotel & Spa 5*:

Hotelska privatna peščana plaža nalazi se 600 m od hotela Aletris Deluxe Hotel & SPA 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu.Postoji besplatan prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program sa profesionalnim timom, program se menja svakoga dana u periodu od dve nedelje, takmičenja tokom dana, šou programi uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina gde profesionalni tim organizuje specijalne programe u toku dana i večeri .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aletris Deluxe Hotel & SPA 5*: Wellnes i SPA centar, sportovi na vodi, bilijar, kompijuterske igrice. 

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.aletrishotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije