Ali Bey Club Manavgat

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Ali Bey Club Manavgat
  • 45 slika
  • Okružen zelenilom
  • za decu
  • Na plaži
  • Naša preporuka
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • Fitness

Hotel Ali Bey Club Manvgat ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska se nalazi u Sideu, u regiji Kizilagac. Udaljen je oko 12 km od Manavgata i oko 60 km od aerodroma Antalija. Smešten na peščanoj plaži u regiji Kizilagac, Ali Bey Club predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doru

Hotel Ali Bey Club Manavgat

Hotel Ali Bey Club Manvgat ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska se nalazi u Sideu, u regiji Kizilagac. Udaljen je oko 12 km od Manavgata i oko 60 km od aerodroma Antalija. Smešten na peščanoj plaži u regiji Kizilagac, Ali Bey Club predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine između obroka, dijetalni kutak, dečiji i bezglutenski kutak u glavnom restoranu, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sveži sok od narandže samo za doručak, otvoreni i sladoled u paketu. WiFi je besplatan u celom hotelu. 443 smeštajne jedinice nude savršeno mesto za opuštanje na kraju dana. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u ovoj objektu.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Ali Bey Club Manvgat hotela:

Ali Bey Club Manavgat  se nalazi u Sideu, u regiji Kizilagac. Udaljen je oko 12 km od Manavgata i oko 60 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Ali Bey Club Manavgat  ima ukupno 443 smeštajnih jedinica . Sobe se nalaze u dvospratnim blokovima interesantne turske arhitekture.

  • Standardne sobe (26 m2, jedna spavaća soba sa francuskom ležajem + pomoćni ležaj, jedno kupatilo, max 2+1 osoba).
  • Family sobe (40 m2, dve sobe parcijalno odvojene, jedno kupatilo, max 2+2 osobe).
  • Superior standardne sobe (26 m2, sa novom dekoracijom, jedna spavaća soba, jedno kupatilo,max 3 osobe).
  • Superior family sobe (40 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima,veliko kupatilo, nova dekoracija, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuje svakodnevno ), sef, SAT TV i muzički sistem, Wi-Fi, pločice, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine između obroka, dijetalni kutak, dečiji i bezglutenski kutak u glavnom restoranu, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži sok od narandže samo za doručak,24h  otvoreni i sladoled u paketu.

UAI koncept ne uključuje: premium uvozna pića, A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred, specijalna domaća i uvozna vina i šampanjac, sveže voćne sokove u toku dana .

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A’la Carte restorani, barovi i snek barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ali Bey Club Manavgat: : usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. WiFi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Ali Bey Club Manvgat 5*:

Hotelska plaža je peščanaLežaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, jedan otvoreni tihi bazen samo za odrasle (zabranjen ulaz za decu ispod 15 godina), veliki akva park sa 25 tobogana za odrasle i decu, , tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, fudbal na plaži, mini fudbal, košarka, stoni tenis, džoging, pikado, streljaštvo, zabavni program tokom dana i večernji program koji organizuje tim za zabavu, muzika uživo, mini klub za decu i tinejdžere u toku dana i večeri . Avanurističi park se sastoji od 36 različitih staza i 380 m dužine, uz doplatu i uz rezervaciju unapred.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ali Bey Club & Ali Bey Park HV: teniski tereni (62 terena-šljaka), oprema za tenis, časovi tenisa, mini golf, sportovi na vodi, igraonica, Fitness First, Wellness i Spa centar.

Napomena:

Hotel Ali Bey Club & Ali Bey Park HV1 5* renoviran je 2014-2015. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije